Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, αλλά και στα επαγγελματικά, θα μας προβληματίσουν περισσότερο σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο, κάνοντας την Τετάρτη μια παραγωγική μέρα για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο πολλές φορές μας κάνει και κάπως πιο αγχώδεις στην καθημερινότητα μας.

Ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με εκρηκτικές συμπεριφορές ή να έχουμε μεγαλύτερο εκνευρισμό στον δρόμο για τη δουλειά μας ή να αντιμετωπίζουμε εμπόδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Όμως, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους το πρωί, μπορεί να σας πιάνουν και πολλές ανασφάλειες στη διάρκεια της μέρας. Πιθανώς να είναι κάτι που αφορά στη δουλειά ή και σε θέματα υγείας που επαναλαμβάνεται στο μυαλό σας και νιώθετε πιο αδύναμοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Άρη, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Όμως προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις και βασικά τις άτσαλες και απροετοίμαστες δράσεις. Μια τέτοια αντίδραση σε ένα πρόβλημα μπορεί να κάνει το πρόβλημα χειρότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να θεωρείτε ότι θα επαναληφθούν πράγματα και καταστάσεις που ζήσατε παλιότερα και σας σημάδεψαν, κάνοντας σας καχύποπτους με όλους και όλα. Θα είστε αρκετά πιο ευαίσθητοι, αλλά και αρκετά νευρικοί, ειδικά τις πρωινές ώρες. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ