Η Κάρλα Μπρούνι τρολάρει απίστευτα τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ… ως Γιόκο Όνο - δείτε την φωτό

Και tag στο Instagram της βασιλικής οικογένειας!

Η Κάρλα Μπρούνι τρολάρει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ!

Τα απομνημονεύματα του μικρότερου γιου του βασιλιά Καρόλου κυκλοφόρησαν σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο είναι πρώτο θέμα, σε όλο τον κόσμο.

Η Ιταλογαλλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μοντέλο και σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, μοιράστηκε με τους πάνω από 700.000 followers της στο Instagram μια φωτογραφία του ζεύγους.

Photo: Instagram/carlabruniofficial

Η εικόνα είναι όμως «πειραγμένη» και στην θέση του προσώπου της Δούκισσας του Σάσσεξ φιγουράρει εκείνο της... Γιόκο Όνο!

Η 55χρονη πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συνόδευσε την ανάρτησή της με τους στίχους του τραγουδιού των Beatles, « All You Need is Love».

Μάλιστα η ίδια έκανε tag στο post και το επίσημο Instagram της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, που έχει μπει αυτές τις ημέρες στο «μάτι του κυκλώνα», μετά και τα όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι.

Σημειώνεται ότι η 89χρονη σήμερα σύζυγος του αείμνηστου Τζον Λένον, έχει κατηγορηθεί ότι ευθύνεται για την διάλυση των θρυλικών «Σκαθαριών».

Κάτι ανάλογο έχει γίνει και με την Μάρκλ με πολλούς να λένε ότι εκείνη φταίει για την διάλυση των σχέσεών τους με την βασιλική οικογένεια.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ