Δύσκολα τα φετινά γενέθλια για την Κέιτ Μίντλετον - είναι «εξοργισμένη και πληγωμένη» από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Τι γράφει ο royal για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα 41ά γενέθλιά της.

Πέρυσι τέτοια εποχή το παλάτι είχε δημοσιεύσει τρία νέα πορτρέτα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, τα οποία πλέον εκτίθενται στην National Portrait Gallery.

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο φέτος, εν μέσω των αποκαλύψεων που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στα απομνημονεύματά του «Spare» (διατίθενται από σήμερα Τρίτη 10/1), κυκλοφόρησε μονάχα μία φωτογραφία της Κέιτ από το ταξίδι που είχε κάνει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Ουαλία, τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

 

Υπενυμίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζεύγος επισκέφθηκε την χώρα με τους νέους του τίτλους ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, τους οποίους και έλαβαν όταν ανέβηκε στον θρόνο ο βασιλιάς Κάρολος - μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

 

 

Στην φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter της βασιλικής οικογένειας βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον με ένα κόκκινο παλτό, σκυμμένη, να παίρνει τα λουλούδια που της δίνει ένα μικρό κοριτσάκι.

«Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας Χρόνια Πολλά σήμερα!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η Κέιτ Μίντλετον «εξοργίστηκε και πληγώθηκε» από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είναι πολύ αναστατωμένη από τα όσα αναφέρονται για εκείνη στο «Spare».

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors», Tom Bower είπε στο Page Six ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι «εξοργισμένη και πληγωμένη». 

 

 

 

 

Στο βιβλίο του ο Δούκας του Σάσσεξ περιγράφει λεπτομερώς την «παγωμένη» σχέση μεταξύ της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ και της κουνιάδας του.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή, η Μίντλετον ήθελε να φτιάξουν ξανά όλα τα φορέματα των παρανύμφων, τέσσερις μέρες πριν από το γάμο του με την Μέγκαν, γιατί το φουστάνι δεν ταίριαζε σωστά στην πριγκίπισσα Σάρλοτ (την κόρη της Κέιτ και του Ουίλιαμ).

Τελικά δέχτηκε να επισκεφτεί τον ράφτη της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο ο Χάρι γράφει ότι αργότερα βρήκε την τότε αρραβωνιαστικιά του δακρυσμένη «στο πάτωμα», μετά τον καβγά. Ωστόσο την επόμενη μέρα η πριγκίπισσα έφερε λουλούδια και ζήτησε συγγνώμη.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

 

Ο πρίγκιπας ισχυρίστηκε επίσης ότι η σύζυγός του δέχτηκε επίπληξη επειδή πάνω σε έναν καβγά είπε στην κουνιάδα της - που μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις - ότι «μάλλον έχει μυαλό μωρού λόγω των ορμονών».

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Όσα αποκάλυψε στις συνεντεύξεις του - «Κακιά & επικίνδυνη η Καμίλα - Είχαν αποφασίσει να “κοιμηθούν με τον διάβολο”» (βίντεο)

Η κριτική προς την Κέιτ δεν σταματά στα σοβαρά μόνο θέματα, με τον Δούκα του Σάσσεξ να αναφέρει στο βιβλίο ότι οι δύο γυναίκες είχαν τσακωθεί ακόμα και για προϊόντα μακιγιάζ. Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι η Μίντλετον δεν χάρηκε καθόλου όταν η Μαρκλ ζήτησε να δανειστεί το lip gloss της πριν από την εμφάνιση των δύο ζευγαριών στο  Royal Foundation Forum το 2018.

 

 

 

«Η Κέιτ ξαφνιάστηκε και απρόθυμα έβγαλε από την τσάντα της ένα μικρό σωληνάριο. Η Μέγκαν έβαλε λίγο στο δάχτυλό της και το άπλωσε στα χείλη της, με την Κέιτ να κάνει εκείνη την στιγμή έναν μορφασμό» γράφει ο Χάρι. 

Ο Bower χαρακτήρισε τις επιθέσεις του πρίγκιπα  «χυδαίες», σημειώνοντας ότι το βιβλίο ολοκληρώθηκε όταν ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η «εξαπάτηση του Χάρι ήταν απλά απίστευτη» αφού πήγε στην κηδεία ενώ γνώριζε «τι είχε γράψει για την Κέιτ, τον Ουίλιαμ και τον πατέρα τους» και δεν τους είχε προειδοποιήσει για τα όσα θα ακολουθούσαν. 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ