H Brigitte Macron στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Γαλλίας: Mε σακάκι χρυσαφί & κρεμ πουκάμισο - Το τέλειο σύνολο ''παρουσιάστριας'' (φωτό - βίντεο)

Η κυρία Μακρόν εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το κομψό σύνολο της.

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγαλύτερου ιδιωτικού καναλιού της Γαλλίας και στον δημοσιογράφο του TF1, Gilles Bouleau, έδωσε χθες το βράδυ η πρώτη κυρία της χώρας Brigitte Macron.

Η σύζυγος του προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας, ήταν καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο με την ιδιότητα της ως πρόεδρου του ιδρύματος για την υγεία και τα νοσοκομεία της Γαλλίας.

 

Η κυρία Μακρόν εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το κομψό σύνολο της. Ντύθηκε σαν παρουσιάστρια ειδήσεων με ένα υπέροχο χρυσαφί σακάκι το οποίο ταίριαζε ιδανικά με τις ανταύγειες των μαλλιών της.

IMG_0360.jpg

 

Το σακάκι ήταν βελούδινο, με την απόχρωση που θα χαρακτηρίζαμε λαδί -χρυσό .

Δείτε επίσης: Τα κοστούμια της Μπριζίτ Mακρόν: Με γκρι & σοκολά εμφανίστηκε η πρώτη κυρία της Γαλλίας - Τα κρεμ πουκάμισα & οι ψηλές γόβες

 

Από μέσα φορούσε ένα κρεμ πουκάμισο με σακάκι, το οποίο φώτιζε το πρόσωπο της. Το μακιγιάζ άψογο, τόνιζε τα γαλάζια της μάτια, ενώ το χτένισμα ήταν το απολύτως κατάλληλο για αυτή την επίσημη εμφάνιση.

IMG_0361.jpg

Για πρώτη φορά το μακιγιάζ της, όπως απαιτεί ένα τόσο κοντινό πλάνο, ήταν διακριτικό μεν, αλλά το αϊλάινερ υπογράμμιζε και έδινε ένταση στο βλέμμα. Το κραγιόν και το ρουζ στα μάγουλα ήταν σε ένα φυσικό αλλά και αρκετά θηλυκό rose petal. 

Το στυλ ήταν σικ, διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και αντιπροσωπεύει για μία ακόμη φορά την περίφημη γαλλική κομψότητα.

IMG_0362.jpg

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν το δελτίο ειδήσεων, γιατί η Brigitte έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Fumio Kishida, o όποιος ξεκινά την επίσημη επίσκεψη του στην Γαλλία.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ