Ιωάννα Τούνη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Η πρώτη φωτογραφία μετά τον τοκετό

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου... 

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο  Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer, που μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ στο πλευρό της ήταν πάντα ο σύντροφός της. 

 

 

 

 

Το ευχάριστο νέο έκανε γνωστό η ίδια η Ιωάννα Τούνη, με story στο Instagram.

 

 

Μάλιστα, ζητά από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν καλούν εκείνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο τηλέφωνο, καθώς δεν σκοπεύουν αυτό το διάστημα να κάνουν κάποια δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Aπό την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανέβασε το ποδαράκι του μικρού και έγραψε'' Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. H μαμά μας είναι super δυνατή''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ