Τα ζώδια (9-15/1) από τον Κώστα Λεφάκη: Ερωτικές και οικονομικές ανατροπές έρχονται αυτή την εβδομάδα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με τον διάσημο αστρολόγο;

Ερωτικές και οικονομικές ανατροπές έρχονται την εβδομάδα 9-15 Ιανουαρίου! Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις!

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει νευρικότητα, καθυστερήσεις και αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να ξεφεύγετε συχνά από τις σκοτούρες, με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Ο κυβερνήτης σας Άρης στους Διδύμους, ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος. Μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι δυσκολίες και εμπόδια αρχίζουν να υποχωρούν. Και βέβαια, πάνω από όλα ο Δίας που άρχισε τον δεύτερο γύρο διέλευσης από το ζώδιό σας, δηλώνοντας σιωπηλά ότι θα έχετε σύμμαχο την τύχη για μεγάλο διάστημα.

Ταύρος

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι αρκετά αγχωτική και καταναλωτική σε ενέργεια και χρήματα. Οτιδήπιτε περιμένετε θα καθυστερήσει για μια ακόμη φορά, καθώς Ερμής και Άρης έχουν συγχρονίσει την ανάδρομη πορεία τους. Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης σας, στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται καλά πράγματα για κάποιους στην εργασία και για άλλους στην κοινωνική ζωή. Από το ξεκίνημά του, το 2023, προαναγγέλει αλλαγές που θα έρθουν. Και θα έρθουν αναμφίβολα καθώς 3 πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση!

Δίδυμοι

Άνθρωποι και πεπρωμένο συνεχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή των νεύρων σας. Κι αυτό εξ αιτίας των ανάδρομων Ερμή και Άρη σε συνδυασμό. Ο δεύτερος, που είναι πολύ καιρό εγκαταστημένος στο ζώδιό σας, θα επιστρέψει γρήγορα σε ορθή πορεία. Αποφύγετε να δείξετε τα σημάδια της κούρασης, ή και του συχνού εκνευρισμού. Υποστηρίξτε τις θέσεις που έχετε, μη χαλαρώνετε στις προσπάθειες που καταβάλετε και τις μέρες αυτές, φροντίστε καλύτερα τη διαχείριση των χρημάτων από τη μια και τις δημόσιες εμφανίσεις σας από την άλλη.

Καρκίνος

Ήλιος και ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, δίνουν έμφαση στα καλά και στα δύσκολα του τομέα των σχέσεων, τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών. Η ερωτική σας ζωή περνάει σε μια περίεργη, απροσδιόριστη φάση και η οικογενειακή φαίνεται να γίνεται ηχηρή, ξανά και να σας πιέζει παράλληλα. Όλα συνηγορούν σε κούραση, κατανάλωση ενέργειας και γενικότερη, συχνή αναστάτωση, μέσα από περιστάσεις και συμπεριφορές.

Λέων

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και μη βιάζεστε να κρίνετε από τώρα το χαρακτήρα της καινούριας χρονιάς. Η χρονιά αυτή μπορεί να ξεκίνησε με γέμισμα φεγγαριού που είναι καλός οιωνός, αλλά το πρώτο δεκαπενθήμερό της έχει συγχρονισμό Ερμή και Άρη σε ανάδρομη πορεία. Ακόμα λίγη υπομονή λοιπόν, για τη δοκιμασία που θα εισπράξετε στις δραστηριότητές σας και για κάποια ραντεβού και σχέδια που θα αναβληθούν. Μεσολαβεί η Αφροδίτη για να σας βοηθήσει αισθητά, έστω και αν οι χρήσιμοι και ειλικρινείς άνθρωποι γύρω σας είναι πολύ λίγοι, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Παρθένος

Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας απασχολήσει με μια παράλογη πράξη, ή επιμονή του για κάτι για το οποίο εσείς δεν είστε και τόσο σύμφωνοι. Στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται η καθυστέρηση πραγμάτων για τα οποία επείγεστε. Παράλληλα υπάρχει ένα εμπόδιο για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού και μια καθυστέρηση για τη λήψη μιας απόφασης. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε και ενισχύστε ακόμα μια φορά την επιμονή, ή την όποια διπλωματία διαθέτετε!

Ζυγός

Το στενό περιβάλλον, ή οι άνθρωποι της οικογένειάς σας φαίνεται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι όμως θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα γρανάζια της δουλειάς, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι, ή ενισχύοντας την ψυχαγωγία σας. Τα αισθηματικά σας επίσης μπαίνουν σε νέα φάση εξελίξεων. Σε πρακτικά ζητήματα φανείτε προσεκτικοί και σε οικονομικά προνοητικοί. Αφήστε επίσης το χρόνο να αποκαλύψει αλήθειες που δεν είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Προσπαθήστε ιδιαίτερα να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εμπλοκή σε καταστάσεις που θα σας εκθέσουν. Στα ερωτικά φανείτε διακριτικοί και όχι επιδεικτικοί, συνεργάσιμοι και όχι απαιτητικοί. Επαγγελματικά, μικρές ταλαιπωρίες κρίνονται αναπόφευκτες. Κάποιοι ίσως υποτιμήσουν τη νοημοσύνη σας, ή την ευαισθησία του νευρικού σας συστήματος. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και ακολουθήστε την τακτική του κατευνασμού και όχι της λεκτικής επιθετικότητας.

Τοξότης

Συναισθηματικά και οικονομικά υπάρχει ένα πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κοινωνικά όμως και αισθηματικα΄ υπάρχει άνεμος ανανέωσης και αισθητή αύξηση επιτυχίας. Η πορεία του Δία στον Κριό είναι υπόσχεση ενός νέου κύκλου θετικών περιστατικών στον τομέα των δραστηριοτήτων σας, αν έχουν δημιουργικό χαρακτήρα και στην ερωτική σας ζωή, αν διεκδικείτε κάτι το τελευταίο διάστημα.

Αιγόκερως

Πρωταγωνιστές της εποχής, ξεκινήσατε μια νέα χρονιά με έναν Ερμή ανάδρομο, που εκτός από πρόσκαιρες καθυστερήσεις, σας δίνει την ευκαιρία για δεύτερη σκέψη, προκειμένου κάποια πράγματα να περάσουν σε μια φάση διόρθωσης και βελτίωσης. Πρακτικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα και λίγο πιεστικά. Μια μικρή βελτίωση θα έρθει αιφνίδια στα οικονομικά, σαν έκπληξη, ή σαν δώρο! Η κοινωνική ζωή παρουσιάζει μεγαλύτερη κινητικότητα και η οικογενειακή, περισσότερη συνεννόηση.

Υδροχόος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου και ο νέος κύκλος πορείας του Δία στον Κριό, αποτελούν δυο ουράνιους αγγελιαφόρους που υπόσχονται περισσότερη τύχη στα ερωτικά και στις δραστηριότητές σας τη χρονιά που ξεκίνησε. Η πορεία των επόμενων ημερών μπορεί να είναι λιγό κουραστική αλλά μην κολλάτε σε αυτές τις λεπτομέρειες, καθώς το κλίμα θα βελτιωθεί γρήγορα.  Ανησυχίες δεν θα λείψουν κυρίως για εκκρεμότητες που έχετε από καιρό. Κάποιοι ίσως ευαισθητοποιηθείτε στην υγεία σας και κάποιοι άλλοι θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας κάτω από το βάρος του γενικότερου κλίματος που θα επηρεάσει αυτά που είχατε οργανώσει.

Ιχθύες

Είναι νωρίς για να βγάλετε συμπέρασμα και είστε ακόμα μουδιασμένοι από το πέρασμα των εορτών. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει μικρές, οικονομικές καθυστερήσεις και κάποιες ταλαιπωρίες στον οικογενειακό χώρο. Όμως δεν θα λείψουν οι φίλοι, οι προσφορές τρίτων, ίσως και μια νέα ερωτική σχέση που θα την κρατήσετε κρυφή. Το τελευταίο είναι γιατί έχετε κουραστεί και θέλετε να δώσετε μια χαρά στον εαυτό σας, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και τα σχόλια του περιβάλλοντος που πάντα σας ενοχλούν. Η φαντασία ίσως μπερδεύεται με τις ψευδαισθήσεις και τα οράματα. Μη βιάζεστε να κρίνετε, ή να προβλέπετε! Έχετε καινούργια πράγματα να δείτε και αλλαγές που δεν περιμένετε, να πραγματώνονται.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ