Συγκλονίζει ο 22χρονος που έσπασε και τα δύο χέρια όταν έπεσε για τον σταυρό - «Νιώθω να σαν να μου τα έχουν κόψει» (βίντεο)

Yπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του χέρι ενώ αναμένεται να χειρουργηθεί και στο αριστερό

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον Θεολόγο Λοκρίδας το πρωί των Θεοφανείων όταν ομάδα νεαρών έπεσαν στη θάλασσα για να πιάσουν το σταυρό.

Επειδή οι περισσότεροι ήξεραν ότι τα νερά εκεί είναι ρηχά έπεσαν πηδώντας με τα πόδια. Ένας 22χρονος, ωστόσο, με καταγωγή από Μαλεσίνα, που διαμένει στην Αττική, έκανε βουτιά με το κεφάλι και τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Φθιώτιδα: Νεαρός βούτηξε για τον Σταυρό και έσπασε και τα δύο του χέρια – Έπεσε με το κεφάλι σε μόλις 50 εκ. νερό (βίντεο)

«Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια» είπε μιλώντας στο Mega ο Γιάννης Καλλέργης.

Ο 22χρονος μετά βίας κουνά τα δάχτυλά του, όντας καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με νάρθηκα και στα δύο χέρια.

«Το χειρουργείο έχει γίνει από τον αγκώνα και κάτω» πρόσθεσε.

Yπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του χέρι ενώ αναμένεται να χειρουργηθεί και στο αριστερό.

«Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χεριά έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα» υπογράμμισε ο Γιάννης Καλλέργης περιγράφοντας τη στιγμή του τραυματισμού του.

«Είμαι ο μόνος που έπεσα έτσι και έγινε το κακό. Ήταν τόσο ρηχά που οι αγκώνες μου ήταν έξω από το νερό» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ο Γιάννης έτσι έχει μάθει να πέφτει. Ευτυχώς που έπεσε και με τα χέρια, γιατί αν έπεφτε με το κεφάλι αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να μην ήταν και εν ζωή», τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ