Θανάσης Βισκαδουράκης για τη μητέρα του: «Ο Θεός, μου την πήρε στα 40 της» - «Μου είπαν ότι ήταν απίστευτος άνθρωπος» (βίντεο)

Ήταν 5 ετών όταν την έχασε, η συγκλονιστική εξομολόγησή του

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την οικογένειά του και την απώλεια της μητέρας τους, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου και είπε αρχικά, πως όσα έχει μάθει για εκείνη, του έχουν ομορφύνει και γεμίσει τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Θανάσης Βισκαδουράκης: Μοιράστηκε για πρώτη φορά εικόνες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε - «δύσκολα χρόνια» (βίντεο)

Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Μου είπαν ότι η μάνα μου ήταν απίστευτος άνθρωπος. Ήταν μια γυναίκα αμόρφωτη αλλά διάβαζε την εφημερίδα και επέβαλλε στους άλλους ότι αυτή είναι η είδηση… Αυτά που έχω μάθει για εκείνη μου ομορφαίνουν τη ζωή και μου τη γεμίζουν. Καταλαβαίνω πόσο έξυπνο ήταν αυτό το κορίτσι και ο Θεός μου την πήρε στα 40 της χρόνια, το 1973…. Όλα τα αδέρφια ταλαιπωρηθήκαμε. Άμα φύγει η μαμά… Νομίζω είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας μας η μαμά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ