Η Hailey Bieber για το εγκεφαλικό: «Πάλεψα με πολύ άγχος μετά, είχα πάθει PTSD - ήταν τόσο τρομακτικό και σοκαριστικό»

Όσα είπε γοια την περιπέτεια με την υγεία της

Για το μίνι εγκεφαλικό που υπέστη πέρυσι μίλησε η Hailey Bieber, στο podcast «Run-Through with Vogue».

Το 26χρονο μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πάλεψα με πολύ άγχος μετά. Είχα πάθει PTSD (Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες), ένιωθα τεράστιο φόβο μήπως μου ξανασυμβεί.

Ήταν απλώς ένα συναίσθημα που δεν ήθελα να το βιώσω ποτέ ξανά. Δηλαδή, ήταν τόσο τρομακτικό, τόσο σοκαριστικό, τόσο αποκαρδιωτικό με κάθε τρόπο που μπορούσες να φανταστείς».

Και πρόσθεσε ακόμα: «Γίνεται πιο εύκολο και πιο εύκολο με τον καιρό να μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, νοσοκόμες και ανθρώπους που με βοήθησαν να καταλάβω τι πραγματικά συνέβη».

Η σύζυγος του Justin Bieber είπε επίσης ότι ήταν «σίγουρα το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ».

Τον περασμένο Μάρτιο το μοντέλο μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που έμοιαζαν με εγκεφαλικό, ενώ η ίδια αποκάλυψε στην συνέχεια ότι διαγνώστηκε με PFO - μια μικρή τρύπα στην καρδιά που δεν έκλεισε, όπως θα έπρεπε, μετά τη γέννηση της.

Η Bieber σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Youtube πριν κάποιους μήνες είχε μιλήσει για την επέμβαση που έκανε και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. 

Πλέον η ίδια κοιτά μπροστά λέγοντας στο poadcast ότι «η θετική πλευρά για μένα είναι ότι με οδήγησε να ανακαλύψω ότι είχα αυτή την τρύπα στην καρδιά μου. Κοιτάζω πίσω και ξέρω ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Θα μπορούσαν να είχαν συμβεί τόσα χειρότερα πράγματα εκείνη τη στιγμή». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ