Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eίναι μια μέρα αρκετά απαιτητική, αφού συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Δευτέρα μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου είναι πάντα μια μέρα αρκετά απαιτητική, αφού συνειδητοποιούμε όλοι ότι πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις, αφήνοντας πίσω μας ένα σχετικά πιο χαλαρό διάστημα που μας επέτρεψε να ακολουθούμε τους δικούς μας ρυθμούς και να ξεκουραζόμαστε περισσότερο.

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά οι κύριες όψεις της είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και ανατροπές στην καθημερινότητα μας. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα φέρει την επιρροή των απαιτητικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Κρόνο που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή προκύπτουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής και απρόοπτα. Υπάρχει μια κατάσταση νευρικότητας διάχυτη. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σας Άρης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Κρόνο καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε περίεργες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στον χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού, ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα μπορεί να κρύβει κάποια απρόοπτα ή να είστε λίγο πιο νευρικοί αγαπητοί Δίδυμοι, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα στόχο για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας, ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ