Έξαλλος ο Tom Hanks με όσους τον κατηγορούν για οικογενειοκρατία - «αν είχαμε ένα ανθοπωλείο, θα βοηθούσαν όλοι» (βίντεο)

«Δεν έχει σημασία ποια είναι τα επώνυμά μας»

Έξαλλος ο Tom Hanks με όσους τον κατηγορούν για οικογενειοκρατία.

Ο 66χρονος σταρ ου Χόλιγουντ απέρριψε τους ισχυρισμούς για νεποτισμό, επειδή τα τέσσερα παιδιά του ασχολούνται επίσης με τον χώρο του θεάματος.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο Samantha Lewes, τον 45χρονο σήμερα Colin και την 40χρονη Elizabeth Ann.

Με την τωρινή του σύζυγο Rita Wilson έχει ακόμα δύο παιδιά, τον 32χρονο Chet και τον 27χρονο Truman.

Αφορμή για τις κατηγορίες στάθηκε η συμμετοχή του Truman στη νέα  ταινία του Tom Hanks «A Man Called Otto».

Μιλώντας στην Sun ο Hanks είπε χαρακτηριστικά: «Κοίτα, αυτή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό κάνουμε από πάντα. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν σε αυτό το περιβάλλον. Έχουμε τέσσερα παιδιά, είναι όλα πολύ δημιουργικά. Αν ήμασταν επιχείρηση υδραυλικών ειδών ή αν διατηρούσαμε ένα ανθοπωλείο, όλη η οικογένεια θα βοηθούσε».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιο είναι το επίθετό τους, αλλά το κατά πόσο ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία στο κοινό.

«Αυτό που δεν αλλάζει ό,τι κι αν συμβεί, ανεξάρτητα από το επίθετό σου, είναι αν λειτουργεί ή όχι. Αυτό είναι το θέμα κάθε φορά που οποιοσδήποτε από εμάς προσπαθεί να πει μια νέα ιστορία ή να δημιουργήσει κάτι που έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν έχει σημασία ποια είναι τα επώνυμά μας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά για να προσφέρουμε μια αληθινή και αυθεντική εμπειρία στο κοινό» ανέφερε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ