Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί για την γιαγιά & τον γιο της - «η οικογένειά μας υποδέχθηκε μια νέα ζωή - αποχαιρέτησε μια παλαιότερη» (φωτό)

Η γιαγιά της της «χάρισε» το όνομά της

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε το 2022 η Εριέττα Κούρκουλου.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου δημοσίευσε στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, αφιερωμένο στην γιαγιά της Εριέττα Λάτση - η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών - αλλά και στον γιο της που γεννήθηκε φέτος.

Στην φωτογραγία που συνοδεύει την ανάρτηση βλέπουμε το χέρι της γιαγιάς της να κρατά το χεράκι του μικρού Νίκου Βασιλειάδη Κούρκουλου.

Στο post της διαβάζουμε τα εξής: 

«2022, Σε ευχαριστώ. Όχι γιατί ήσουν εύκολη χρονιά - κάθε άλλο. Όμως είμαστε εδώ και έχουμε την υγεία μας.

Φέτος, η οικογένειά μας υποδέχθηκε μια νέα ζωή και αποχαιρέτησε μια παλαιότερη.

Η παλαιότερη ζωή που έφυγε δεν ήταν τυχαία - αποτελούσε την ζωντανή ιστορία της οικογένειάς μας.

Μια γυναίκα η οποία επέλεξε και στήριξε τον άντρα της ζωής της, όταν εκείνος ακόμα δυσκολευόταν να βάλει φαγητό στο τραπέζι.

Μια γυναίκα που παρέμεινε ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος, παρά τον ασύλληπτο πλούτο που απέκτησε αργότερα στην ζωή της.

Μια γυναίκα που δεν έζησε ποτέ σε μεγάλο σπίτι και μια γιαγιά που μας μαγείρευε χοντρά μακαρόνια βουτύρου με κεφαλοτύρι και μας έμαθε να φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια.

Μια γυναίκα που δεν ξέχασε ποτέ από που προήλθε. Η γιαγιά μας η Εριέττα.

Πάμε τώρα στην νέα ζωή που ήρθε εκατό χρόνια μετά την γέννηση της γιαγιάς. 

Η νέα αυτή ζωή άλλαξε τα πάντα για εμας.

Μας χάρισε συναισθήματα που δεν είχαμε ξαναβιώσει, χαμόγελα που μας λιώνουν την καρδιά λες και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χαμογελάει και μας απέδειξε ότι τελικά ένας (ή μάλλον δυο άνθρωποι) μπορούν να σταθούν όρθιοι παρά την αυπνία εννέα μηνών.

Μας έδωσε επίσης την χαρά, μετά από τόσα χρόνια, όταν φωνάζουμε το όνομα Νίκος, κάποιος να γυρίζει να μας κοιτάξει και μας μοίρασε νέους ρόλους, όπως αυτόν της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς, του θείου, της θείας, του νονού και της νονάς. Ρόλους, που έχουμε σκοπό να τιμήσουμε και να υπηρετήσουμε όπως τους αξίζει.

Το 2022 ήταν σημαντική χρονιά, όχι επειδή ήταν εύκολη, αλλά επειδή μας έμαθε ότι μέσα στο σκοτάδι πάντα υπάρχει μια χαραμάδα φωτός και ότι για αυτή την χαραμάδα αξίζει να συνεχίζουμε. 2023, είμαστε έτοιμοι ❣︎».

Δείτε επίσης: Εριέττα Λάτση - η ζωή σαν παραμύθι: Η αρχόντισσα που αγάπησε τον λιμενεργάτη & έγινε φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ