Η Irina Shayk έκλεισε τα 37 - σέξι πόζες & μπαλόνια! Γενέθλια μια μέρα μετά τον πρώην της Bradley Cooper, για την Ρωσίδα Καλλονή (φωτό)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Η Irina Shayk στις 6 Ιανουαρίου γιόρτασε τα 37ά γενέθλιά της, με την ίδια να μοιράζεται με τους 20.6 εκατομμύρια followers της στο Instagram, σχετικές φωτογραφίες.

Το μοντέλο από την Ρωσία στις εικόνες ποζάρει προκλητικά στον φακό, «περικυκλωμένη» από τιρκουάζ μπαλόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε την τούρτα της, αλλά και τις ανθοδέσμες που λογικά έλαβε για τα γενέθλιά της.

«37. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές… Τόσο πολύ ❤️ Αν δεν σας απάντησα.... είμαι απασχολημένη τρώγοντας τούρτα ή με το να κοιμάμαι/ σας αγαπώ. Τυχερή και  ευγνώμων» έγραψε στην ανάρτησή της.

Photos: Instagram

Πολλοί διάσημοι, όπως η Donatella Versase, ο Marc Jacobs και η Chrissy Teigen, της ευχήθηκαν μέσα από τα σχόλια.

 

Η Shayk γιόρτασε τα γενέθλιά της μόλις μία ημέρα μετά τα γενέθλια του πρώην συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της Bradley Cooper, ο οποίος έκλεισε τα 48 στις 5 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και το μοντέλο, που έχουν αποκτήσει μαζί την 5χρονη Lea, χώρισαν το 2019 μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης.

Τελευταία φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει έρθει ξανά κοντά, αφού έκαναν διακοπές μαζί με την κόρη τους και πέρασαν παρέα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Παράλληλα εθεάθησαν να περπατούν μαζί στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο μήνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ