Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: «Ιδιαίτερη» μέρα το Σάββατο με την επιρροή της Πανσελήνου & τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Αφού σχηματίσει την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στη 01:07 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Καρκίνο και την Κυριακή τα ξημερώματα στις 04:39 θα προχωρήσει στον Λέοντα.

Το Σάββατο είναι μια «ιδιαίτερη» μέρα, καθώς εκτός από την επιρροή της Πανσελήνου θα έχουμε και τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί πιο χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και μπόλικη ασυνεννοησία. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στον δρόμο και ας μην ενδίδουμε σε καβγάδες κι επιθέσεις για ψύλλου πήδημα.

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής μας ανακουφίζει, γιατί σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις στη διασκέδαση, τη δημιουργία, τον έρωτα, τη χαρά, ειδικά τις πρωινές ώρες της Κυριακής που συναντά σε τρίγωνο τον Δία. Πολύ διαφορετική η εικόνα το απόγευμα, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη.

Είναι ίσως η στιγμή που συνειδητοποιούμε το τέλος της εορταστικής περιόδου και μπορεί να μελαγχολούμε.

ΚΡΙΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και η Σελήνη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Έτσι μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία, να έχετε μελαγχολική διάθεση ή μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ενδεχομένως όμως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε πιο εύκολα ό,τι συμβαίνει.

Από την άλλη, απλά μπορεί να μην έχετε καθόλου κέφια ή να νιώθετε άτονοι, κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι η κύρια όψη του Σαββάτου που σας δημιουργεί ανησυχία για τον τομέα της καριέρας ή μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στις εξελίξεις παροδικά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Λέοντα δημιουργεί μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας και κάπως φτιάχνει και τη δική σας διάθεση. Είναι η καλύτερη μέρα του τριημέρου για σας για να βγείτε και ειδικά μέχρι το απόγευμα θα νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να κάνατε όνειρα για το Σαββατοκύριακο για εξόδους, κλπ., αλλά πιθανώς να μη βρίσκετε τόσο καλή ιδέα όταν φτάνει το Σάββατο να τρέχετε από δω κι από κει, άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου μπορεί να σας βρίσκει με περισσότερα νεύρα ή απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Το Σάββατο, μολονότι δεν είναι για κανέναν μια εύκολη μέρα με τη συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις και πρέπει να προσέξετε και τις υποσχέσεις που δίνετε. Ένα παλιό αμόρε μπορεί να κάνει περιέργως την εμφάνισή του, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε πολλή σημασία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα τα ξημερώματα της Κυριακής, στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία ειδικά τις απογευματινές ώρες. Προσέξτε και στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή άτομα από συγγενικό περιβάλλον γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προηγούμενες μέρες μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία, πιθανώς όμως και η κρίση σας να επηρεάστηκε από τους λάθος ανθρώπους. Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο που σας καλεί να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, να κάνετε τις αγορές σας, αλλά να μην είστε πολύ παρορμητικοί κάνοντας έξοδα που δεν είναι αναγκαία.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή την ίδια μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό επικοινωνιακό αλαλούμ όπου άλλα λέτε άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιο μήνυμα από ένα άτομο που συνδεόσασταν ερωτικά στο παρελθόν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαδικτυακές σας δοσοληψίες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Όταν η Σελήνη περάσει όμως στον Λέοντα τα ξημερώματα της Κυριακής και συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία τις πρωινές ώρες, η διάθεση σας ανεβαίνει και είστε πιο αποφασισμένοι να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Απλά προσέξτε να είστε δεκτικοί ακόμη και στις αντίθετες απόψεις ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ