Made in Greece τα The Soaphouse: Ένα υπέροχο ζευγάρι από την Αθήνα φτιάχνει αγνά σαπούνια για βαθύ καθαρισμό & ενυδάτωση (φωτό)

''Ανακατεύουν'' παλιές, διαχρονικές συνταγές και φτιάχνουν σαπούνια από αγνά υλικά.

Ο Μάκης και η Μαρία, ένα νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. 

​Η Μαρία, είναι Γεωπόνος Βιοτεχνολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη "Μελέτη και Αξιοποίηση Φυσικών Προϊόντων".

skitso.jpg

Ο Μάκης από την άλλη,  δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, αλλά από την αρχή αγάπησε αυτή τη νέα δραστηριότητα και τη μετέτρεψε αμέσως στο αγαπημένο του χόμπυ, μέχρι που έγινε το επάγγελμά του.

Ξεκίνησαν να πειραματίζονται το 2017. Μετά από πολλή εκπαίδευση, δοκιμές και μεγάλη αποδοχή των προϊόντων τους , αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση που ονομάζεται "The Soaphouse".

​Ο κύριος στόχος τους είναι να δημιουργούν τελείως φυσικά αλλά ταυτόχρονα δραστικά προϊόντα που βασίζονται σε φυτικά συστατικά χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών, parabens, SLS, συντηρητικών, συνθετικών  αφριστικών και άλλων τοξικών χημικών  που  βρίσκουμε σε προϊόντα ευρείας χρήσης. 

​Ακολουθούν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής  σαπουνιού (ψυχρής μεθόδου), ο οποίος μας επιτρέπει να τα παράγουμε σαπούνια σε πολύχαμηλές θερμοκρασίες, επιτρέποντάς μας με αυτό τον τρόπο ναδιατηρούμε τις ευεργετικές ιδιότητες των πρώτων υλών στοτελικό προϊόν.

Δείτε περισσότερα στο www.thesoaphouse.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ