Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια

Αναλυτικά τα άστρα...

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο συναισθηματικό και ευαίσθητο λημέρι της, τον Καρκίνο, για να ολοκληρώσει την πρώτη Πανσέληνο του 2023, την Πανσέληνο του «Λύκου», μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώματα Σαββάτου.

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 16ο 21΄ του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων, δηλαδή Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στη μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος με απόκλιση 2 μοιρών στα παρορμητικά ζώδια. Φυσικά η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. 

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Πιο συναισθηματικοί μπορεί να γίνετε με αυτό το φεγγάρι στον Καρκίνο σήμερα, που σας ωθεί να είστε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η αυριανή Πανσέληνος θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για σας τους Κριούς, κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα εκεί καλείστε να τα επιλύσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη αγαπητοί μου Ταύροι, ενώ δεν είναι απίθανο να σκέφτεστε να κάνετε και κάποια εκδρομή για να γιορτάσετε το τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα και να αλλάξετε παραστάσεις. Επαφές με φίλους, στενούς συγγενείς, έξοδοι και βόλτες είναι μερικά από όσα θα θέλετε με αυτό το φεγγάρι να απολαύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο, το ζώδιο που απόψε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα σχηματιστεί η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, και βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς στην περίοδο των εορτών οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πώς θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πώς θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ