Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Εύα Καϊλη: Το τηλέφωνο πανικού μετά τη σύλληψη του Τζόρτζι – Κάλεσε την ευρωβουλευτή, Μαρί Αρένα (βίντεο)

«Ήμουν σε συνέδριο. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε», λέει η Αρένα

«Οι επικίνδυνοι δεσμοί της Μαρί Αρενά» είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος της βελγικής εφημερίδας Le Soir, το οποίο αναφέρεται στη Βελγίδα ευρωβουλευτή και την έρευνα για το Qatargate. Το δημοσίευμα αναφέρεται στη σχέση της Μαρί Αρενά με τον Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος και λέει πως από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Σεπτέμβριο του 2022 είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους 389 τηλεφωνήματα.

Παράλληλα, αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε πει η Εύα Καϊλή ότι είχε μαζί της, όταν προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Παντσέρι μετά τη σύλληψη του Τζόρτζι και δεν κατάφερε να τον βρει και εν συνεχεία επικοινώνησε με τους Βέλγους Ευρωβουλευτές Ταραμπέλα και Αρενά. Αυτή την επικοινωνία επιβεβαιώνει η Μαρί Αρενά.

«Μου τηλεφώνησε η Εύα Καϊλή. Ήμουν σε συνέδριο. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Της είπα να ηρεμήσει μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Υποθέτω πως απευθύνθηκε στους Ευρωβουλευτές της πολιτικής της ομάδας» αναφέρει το άρθρο, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Η Μαρί Αρενά χαρακτήρισε «επαγγελματική φιλία» τη σχέση της με τον Παντσέρι, ως πρωην συνάδελφοι στην Ευρωβουλή. Υπενθυμίζεται πως η Μαρί Αρενά ήταν εκείνη που αντικατέστησε τον Παντσέρι στην Επιτροπή για τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

Για τη Μαρί Αρενά δεν έχει υπάρξει αίτημα για άρση της ασυλίας της. Το αίτημα για άρση της Ασυλίας αφορά μόνο δύο Ευρωβουλευτές Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ