Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας προσπαθήσουμε σήμερα να κάνουμε τις δραστηριότητες που χρειάζεται για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη παραμένει μέχρι τις απογευματινές ώρες στους Διδύμους, και συγκεκριμένα μέχρι τις 16:13, και το πνεύμα της εξερεύνησης, της ανησυχίας και της περιέργειας είναι έντονο, ενώ ενισχύεται κι από το τρίγωνο που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Στην πορεία η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ και η πρώτη Πανσέληνος του 2023. 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της ημέρας, συνδέει τον τομέα της καριέρας με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μην παρασύρεστε από το κλίμα των διακοπών και των γιορτών, θα έχετε άλλωστε το τέλος της εβδομάδας όλο δικό σας για να περάσετε καλά. Κοιτάξτε να ερευνήσετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας, ή αν αναζητάτε δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών μέχρι το απόγευμα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 16:13, απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα πρακτικά οικονομικά που μπορεί να έχετε τώρα στο ξεκίνημα της χρονιάς, εισπράξεις, οφειλές, πληρωμές. Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τις πιο σημαντικές προτεραιότητες, γιατί η μέρα έχει σειρήνες… και ίσως αποσυντονιστείτε και δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας δίνοντας μια δυναμική διάσταση στο ξεκίνημα της μέρας και μέχρι το απόγευμα στις 16:13, καθώς μετά θα περάσει στον Καρκίνο. Όμως το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της Τετάρτης, μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά πλησιάζουμε στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο και μπορεί ήδη να επηρεάζεστε. 

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ