Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ευνοούνται η συλλογική δουλειά, οι από κοινού προσπάθειες με τους συνεργάτες μας για έναν κοινό στόχο

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε χιαστί όψη με τον Ήλιο, κάνοντας μας λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας. Όμως λίγο αργότερα έρχεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά.

Ευνοούνται η συλλογική δουλειά, οι από κοινού προσπάθειες με τους συνεργάτες μας για έναν κοινό στόχο, οι φιλικές μας σχέσεις, ενώ η μέρα προσφέρεται και για γνωριμίες, επαφές, διασκέδαση. 

ΚΡΙΟΣ

Μια δυνατή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους και την επιρροή του εξαγώνου Αφροδίτης-Δία. Αν μη τι άλλο το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας, αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προτιμήστε τα πολύ δύσκολα να μην τα βάλετε πολύ πρωί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη χιαστί όψη Σελήνης-Ήλιου που σας δημιουργεί κάποια διλήμματα ή και κάποια ανησυχία σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα. Ενδεχομένως έχετε έναν προβληματισμό σε σχέση με ένα μελλοντικό πλάνο σας, είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς, αν θα καταφέρετε να το χρηματοδοτήσετε ή αν έχετε τον χρόνο που απαιτείται για να το υλοποιήσετε. Λίγο αργότερα έρχεται το θεσπέσιο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κι επειδή αυτή η όψη συντονίζεται με τη Σελήνη, κάπως φαίνεται ότι μπορεί να αυξηθούν τα έσοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και σήμερα το πρωί σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Ήλιο δημιουργώντας τις πρωινές ώρες λίγη κυκλοθυμία. Ενδεχομένως κάποιο άτομο στη δουλειά προσπαθεί να σας πείσει για κάτι που δεν είστε εντελώς βέβαιοι, γι’ αυτό και να προβληματίζεστε. Ή μπορεί κάποιος άλλος να έχει πάρει μια απόφαση για σας πιστεύοντας ότι θα σας αρέσει και να μη σας βρίσκει σύμφωνους. Ευτυχώς στην πορεία της ημέρας τα πράγματα θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μόνο, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική απόφαση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ