Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη ανάρτηση του, μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα - «Είμαι πολύ χάλια...»

Το δικό του «ευχαριστώ» είπε ο Τζέρεμι Ρένερ στους θαυμαστές του...

Ο Τζέρεμι Ρένερ, ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές και ταινίες της Marvel, τραυματίστηκε σοβαρά από το εκχιονιστικό του μηχάνημα κοντά στο ράντσο του στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα, πριν από λίγες ημέρες. 

Ο 51χρονος ηθοποιός, υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα 2/1. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.

Δείτε επίσης: Προσευχηθείτε για τον Τζέρεμι: Αυτό ζήτησε ο φίλος του ηθοποιός Μάρκ Ράφαλο από τους θαυμαστές του – Θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση

Πως έγινε το ατύχημα 

Ο 51χρονος ηθοποιός, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής 1/1. 

Ο εκπρόσωπός του προσπάθησε αρχικά να υποβαθμίσει τον τραυματισμό του περιγράφοντας τον απλώς ως «ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού». Αργότερα όμως κυκλφόρησαν τα νεότερα για την υγεία του και τον σοβαρό τραυματισμό του... 

 

Ο Ρένερ, ο οποίος είναι λάτρης των μεγάλων μηχανημάτων και έχει στην κατοχή του μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη αρότρων, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό του να απολαμβάνει το σπίτι του κοντά στο Tahoe, όπου μπορεί να τον δει κανείς να οργώνει τον δρόμο του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο πρωταγωνιστής του The Mayor of Kingstown «λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του είναι διαρκώς μαζί του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Hawkeye και τον βλέπουμε στις ταινίες The Avengers και Captain America, έχει ένα σπίτι πάνω από τη λίμνη Tahoe στα βουνά της Sierra Nevada.

 

 Η πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου που νοσηλεύεται έχει υποβληθεί σε 2 χειρουργεία και η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον τους.

Στην φωτογραφία του από το νοσοκομείο είναι εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο.

 

 

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε ο Τζέρεμι Ρένερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ