Τα «καρφιά» της Σακίρα για τον άπιστο Πικέ - «Ακόμη κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε» (φωτό)

Η ανάρτηση της 45χρονης σταρ

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε στο Instagram η Σακίρα, αφήνοντας αιχμές για τον άπιστο πρώην της Ζεράρ Πικέ!

Η 45χρονη τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στο post της: «Παρότι οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές σε αυτό το νέο έτος, ο χρόνος έχει χέρια χειρουργού. Ακόμη κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Απέναντι στην περιφρόνηση, πρέπει να δίνεις αξία στον εαυτό σου.

Γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά άτιμοι. Υπάρχουν περισσότεροι με συμπόνια παρά αδιάφοροι. Και λιγότεροι φεύγουν από αυτούς που μένουν δίπλα μας.

Τα δάκρυά μας δεν πήγαν χαμένα, ποτίζουν το έδαφος που θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, ώστε ακόμη και εν μέσω του σπαραγμού, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβιανή σταρ και ο 35χρονος πρώην παίκτης της FC Barcelona, ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι χωρίζουν μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Πικέ την απάτησε. Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε σχέση με την  23χρονη Clara Chia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woman.ru (@woman_ru)

Σημειώνεται ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους τον, 7χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν. Όπως αναφέρει η Daily Mail η ανάρτησή της έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου οι δύο τους βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο για να επικυρώσουν τη συμφωνία χωρισμού για την επιμέλεια των παιδιών τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Τώρα η Σακίρα, η οποία μέχρι πρότινους ζούσε στην Βαρκελώνη, ετοιμάζεται να μετακομίσει μαζί με τους γιους της στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ