Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Σελήνη συναντά τον Άρη δημιουργώντας νευρικότητα, βιασύνη και ανυπομονησία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Αιγόκερω και προχωρά στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στη συλλογικότητα, στη φιλία, στην αλληλεγγύη. Θα ευνοήσει περισσότερο Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους στις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά.

Η Σελήνη προχωρά, λίγη ώρα μετά την άφιξη της Αφροδίτης στον Υδροχόο, στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας στο ξεκίνημα της μέρας δυο πολύ γλυκές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία, δίνοντας μας ευκαιρίες να απολαύσουμε ένα πιο όμορφο πρωινό.

Η ατμόσφαιρα αλλάζει τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη δημιουργώντας νευρικότητα, βιασύνη, ανυπομονησία. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα είναι κάπως πιο πιεσμένοι τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παίρνει θέση στους εξωστρεφείς κι επικοινωνιακούς Διδύμους και μάλιστα τις πρωινές ώρες σχηματίζει όμορφες όψεις με την Αφροδίτη που μόλις κατέφθασε στον Υδροχόο και τον Δία στον Κριό. Έτσι το πρωί μπορείτε να περιμένετε καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς, ενώ θα είστε κι εσείς πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας.

Τις απογευματινές ώρες, που η Σελήνη «σκοντάφτει» πάνω στον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους, μπορεί να παρασυρθείτε σε παρορμητικές συζητήσεις, να νιώσετε μεγαλύτερο εκνευρισμό, να είστε πολύ βιαστικοί, αλλά δύσκολα να καταφέρνετε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε την ανυπομονησία σας και αποφύγετε τις επιθέσεις. Από σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τις 26/01 φέρνοντας περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες και ενισχύοντας το συλλογικό πνεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ξημερώματα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει ένα καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο.

Από δω και κάτω να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο στην πορεία του Ιανουαρίου, που θα περάσουν και άλλοι πλανήτες στον Υδροχόο και θα σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς και απαιτητικούς. Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ευνοεί τις δοκιμασμένες σχέσεις και όχι τους πειραματισμούς. Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει θετικό κλίμα το πρωί, αλλά το βράδυ χρειάζεται προσοχή στη βιασύνη τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΔΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο από σήμερα τα ξημερώματα μέσα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο της περιπέτειας και των ανοιχτών οριζόντων σαν μια ευλογία για το «παρακάτω» της ζωής σας, αφού πέρα από τη διάθεση σας θα σας ανοίξει και νέους δρόμους στην επικοινωνία, στις σπουδές και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα με τη βοήθεια της Αφροδίτης σχεδιάζετε το μέλλον σας, ακόμη κι αν τα όνειρα υλοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο μετά τις 18/01.

Τώρα θα βάλετε τις βάσεις. Η Αφροδίτη θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και στις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές και στην ερωτική σας ζωή μετά από ένα διάστημα που κάπως δημιούργησε ανισορροπίες. Σήμερα η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς. Θα θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, πιθανώς και να ηγηθείτε σε κάποια φάση. Απλά προσέξτε από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σας, να μην γίνετε πολύ πιεστικοί με τους άλλους χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ