Ο κύκλος των εννέα χρόνων που όλοι ακολουθούμε - Μπορεί να μας βοηθήσει να προβλέψουμε το μέλλον μας

Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους!

Ενώ μπορεί να ακούγεται περίεργο, αν δεν γνωρίζετε τι είναι ο ετήσιος προσωπικός αριθμός σας πραγματικά χάνετε.

Η ζωή μας καθορίζεται από 9 διαφορετικούς αριθμούς που συνθέτουν έναν κύκλο 9 ετών και ανάλογα με τον αριθμό τον οποίο έχετε τώρα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάτι σοβαρό.

Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, αλλά περνά και αυτό από έναν κύκλο. Γνωρίζοντας περισσότερα γι αυτόν μπορείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να σας προφέρει το κάθε έτος. Όταν πρόκειται να υπολογίσετε τον ετήσιο προσωπικό αριθμό σας πρέπει να κάνετε λίγα απλά μαθηματικά. Επίσης, να θυμάστε ότι ο ετήσιος προσωπικός αριθμός αλλάζει κάθε χρόνο.

Πώς να υπολογίσετε τον ετήσιο προσωπικό αριθμό σας:

Αρχικά προσθέστε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας.

Για παράδειγμα αν γεννηθήκατε στις 3 Ιουλίου του 1989 πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

6ος μήνας

3η μέρα

Έτος 1+9+8+9=27 που γίνεται 2+7=9.

Έτσι μένετε με 6+3+9=18 που γίνεται 1+8=9.

Έπειτα προσθέστε το τωρινό έτος. Για παράδειγμα τώρα έχουμε 2018.

Έτσι θα γίνει 2+0+1+8=11 που γίνεται 1+1=2.

9+2=11 που γίνεται 1+1=2.

Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός σας γι αυτό το έτος είναι το 2.

(Απλοποιήστε τα αθροίσματα όσο περισσότερο γίνεται ώστε να καταλήξετε σε μονοψήφιο).

Τώρα που βρήκατε τον ετήσιο προσωπικό αριθμό σας συνεχίστε για να ανακαλύψετε τι σημαίνει.

#1

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δηλώνει τα νέα ξεκινήματα. Πρόκειται να αφήσετε τους ανθρώπους που σας κρατούν πίσω και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε αρκετά ενεργητικοί, πρέπει να θυμάστε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Αν δεν έχετε το μυαλό πέρα από την δύναμη όλα θα καταρρεύσουν.

#2

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός σημαίνει ότι πρέπει να αναλογιστείτε περισσότερο. Πρόκειται να αντιμετωπίσετε το παρελθόν με πολλούς τρόπους. Μπορεί να είστε αρκετά συναισθηματικοί αυτόν τον χρόνο και αυτό να σας είναι δύσκολο με πολλούς τρόπους. Να θυμάστε να ακούτε την εσωτερική φωνή σας.

#3

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει πόσο δημιουργικοί είστε στην πραγματικότητα. Σημαίνει να γίνετε εξωστρεφείς και να διασκεδάσετε. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου θα κάνετε αυτά που σας χαροποιούν και θα είστε πραγματικά αυθόρμητοι.

#4

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει ότι χρειάζεται να συγκεντρωθείτε στο μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου πρέπει να επενδύσετε σε κάτι που πραγματικά χρειάζεστε. Είτε στο να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάτι άλλο, εσείς αποφασίζετε. Ανακαλύψτε τι πρέπει να κάνετε και κάντε το.

#5

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους. Δηλώνει έναν χρόνο που θα είναι γεμάτος με σκληρή δουλειά και ευκαιρίες. Ενώ μπορεί να μην περιμένετε τα περισσότερα από αυτά που θα έρθουν, όλα είναι απαραίτητα.

#6

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει ότι πρέπει να εστιάσετε στους ανθρώπους της ζωής σας. Πρόκειται να αφιερωθείτε περισσότερο στην οικογένεια σας και σε αυτούς που νοιάζεστε. Δημιουργήστε έναν θετικό προσωπικό χώρο και αναπτυχθείτε μέσα από αυτόν. Αυτό το έτος θα είναι πολύ ενδιαφέρον αναφέρει η Μάγεια Τ. στο Awaken.

#7

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει ότι είστε έτοιμοι να βρείτε επιτέλους την αληθινή επιτυχία. Πρόκειται να πετύχετε πολλά και με το παραπάνω αυτόν τον χρόνο. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας υπονομεύσει, απλώς προσπαθήστε να παραμείνετε όσο περισσότερο γειωμένοι γίνεται όσο συνεχίζετε.

#8

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει ότι πρόκειται να συναντήσετε πολλά θαυμάσια πράγματα αυτόν τον χρόνο. Θα δείτε τις προσπάθειες σας τελικά να αποδίδουν καρπούς. Αυτός ο χρόνος θα είναι γεμάτος με νέες εμπειρίες. Αγκαλιάστε τες.

#9

Αυτός ο ετήσιος προσωπικός αριθμός δείχνει ότι βρίσκεστε στο τέλος του κύκλου σας. Σε αυτό το έτος θα συλλογιστείτε πολλούς προβληματισμούς και θα αφήσετε αυτά που δεν σας ωφελούν πλέον. Καθώς προχωράτε στην έναρξη ενός νέου κύκλου θα δείτε τελικά πως κάποια πράγματα θα φτάνουν στο τέλος τους. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα συνειδητοποιείτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ