Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αίσθηση ατονίας ή και σύγχυσης στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Το πρωί της Δευτέρας σχηματίζεται το «φευγάτο» εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια αίσθηση ατονίας ή και σύγχυσης στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας.

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί, όπως και χθες, να βρίσκεται στον Ταύρο και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή σχηματίζοντας πολλές όψεις στη διάρκεια της Δευτέρας. 

ΚΡΙΟΣ

Αν και η μέρα ξεκινά με λίγη σύγχυση, καθώς το πρωί σχηματίζεται το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, το υπόλοιπο της μέρας ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα, μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Κρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη, μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και στις υποχρεώσεις σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ