Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα: ''Έφυγες εσύ μάνα & τη ίδια στιγμή γνώρισα ένα αγόρι - Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της”

Το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της που «ραγίζει» καρδιές....

Μια πολ'υ δύσκολη χρονιά ήταν το 2022 για την Φωτεινή Δάρρα. Τον περασμένο Οκτώβριο έχασε την μητέρα της και βυθίστηκε στο πένθος. 

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού του “Just the two of us” η αγαπημένη τραγουδίσττρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Η ίδια θέλησε να κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε, κάνοντας μια αναφορά στον θάνατο την μητέρα της.

Μάλιστα, η Φωτεινή Δάρρα τόνισε πως στη δύσκολη περίοδο που βίωνε με την απώλεια της μητέρας της, γνώρισε τον Πάνο Τριανταφύλλου που έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

 

 

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα

“Στο κατώφλι του 2023 κοιτάζω να ανατέλλει στο βάθος του ορίζοντα η νέα εποχή. Εύχομαι την καινούργια χρόνια να είμαστε απαλλαγμένοι από όλο και περισσότερες αγκυλώσεις, να μην φοβόμαστε να συγκινηθούμε έτσι όπως δεν φοβόμαστε να χαρούμε. Να

Αγαπάμε, να αγαπιόμαστε. Να

συμπονάμε, να αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα του άλλου, να υποκλινόμαστε στην ανωτερότητά του, να αγκαλιάζουμε κάθε μορφής διαφορετικότητα, είτε είναι της μόδας είτε όχι.

Το 2022 μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επαγγελματικές και οικογενειακές.

Όμως… Το 2022 έφυγες εσύ μάνα….

Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της. Δεν ξέρω αν με άκουγε. Ξέρω ότι με άκουγε. Την ίδια στιγμή γνώρισα ένα καλό αγόρι, με καθαρά μάτια και βαθιά αληθινή φωνή. Αρχίσαμε να τραγουδάμε μαζί. Του μίλησα για την αλήθεια της ερμηνείας, κεντήσαμε μαζί την κάθε λέξη για 4 περίπου μήνες.

 

 

Τραγουδήσαμε αληθινά μεγάλα τραγούδια. Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Κέρδισε την αγαπη του κόσμου άλλα κυρίως την αληθινή εκτίμηση και την αναγνώριση του ήθους και του ταλέντου του. Κατάφερε να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι. Φως που τα κάνει όλα να φαίνονται ξεκάθαρα, όπως μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα.

Εύχομαι το σύνολο αυτής της κοινωνίας να αντέχει κάποτε την ομορφιά της μοναδικότητάς του. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε. «Μην ψάχνεις πια αλλού… Εδώ είναι το ταξείδι» (με ει όπως το μόνον της ζωής του ταξείδιον του Εμπειρίκου).

Καλή και ευλογημένη χρονιά!”, έγραψε η Φωτεινή Δάρρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ