Η συγκινητική ανάρτηση της Celine Dion για την Πρωτοχρονιά: ''Μy heart will go on'' - H μάχη της μετά την διάγνωση με σπάνια ασθένεια

Πριν λίγο καιρό, με δάκρυα στα μάτια η Celine Dion αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

Μία διαφορετική Πρωτοχρονιά βιώνει φέτος η πασίγνωστη τραγουδίστρια Celine Dion. 

Πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε ότι έχει τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS). 

Η 54χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια μέσω ενός βίντεο στο Instagram, λέγοντας πως η ασθένεια που έχει είναι ανίατη και την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την περιοδεία Courage World Tour, όπου ακυρώνονται οκτώ συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023).

Δείτε επίσης: Με δάκρυα στα μάτια η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια: Δεν μπορώ να τραγουδήσω και να περπατήσω (βίντεο)

Έτσι η φετινή Πρωτοχρονιά την βρήκε διαφορετικά από κάθε άλλη. Παρόλα αυτά η τραγουδίστρια, είναι δυνατή και μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram μας δείχνει, πως δεν θα το βάλει κάτω. 

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός Celine Dion, ανέβασε το τραγούδι ''my heart will go on'' που είναι από τα πιο γνωστά της κομμάτια, αλλά και το soundtrack της ταινίας ''Τιτανικός''. 

 

 

Στην ανάρτηση υπήρχε το εξής μήνυμα: ''Αδιαμφισβήτητο ορόσημο στην καριέρα της Celine, το "My Heart Will Go On" αποτελούσε πάντα μια πολύτιμη στιγμή στις συναυλίες της Celine.

Αυτή την τελευταία μέρα του χρόνου, δείτε ένα νέο βίντεο με τη Celine να ερμηνεύει αυτό το εμβληματικό τραγούδι μέσα στις δεκαετίες, από το 1999 μέχρι τις πιο πρόσφατες συναυλίες της, το 2020. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, να είναι γεμάτη ευτυχία, αγάπη, φως και φυσικά καλή υγεία. - Η Ομάδα της Celine''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ