Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με επιθέσεις, αλλά με διπλωματία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού και συναντά τον Χείρωνα σε όψη συνόδου, με αποτέλεσμα να μεγεθύνουμε στο μυαλό μας τα πράγματα και μια μικρή γρατζουνιά να τη βλέπουμε σαν απειλητική πληγή.

Ταυτόχρονα ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει όψη χιαστί με τον ανάδρομο Άρη ανάβοντας τα αίματα σε κάποιες περιστάσεις, αλλά δίνοντας και μια τάση βιασύνης. Το σύνθημα της μέρας σαφώς είναι: προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με επιθέσεις και υψηλούς τόνους, αλλά με διπλωματία.

Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια και την ψυχραιμία σας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είστε λίγο πιο επιρρεπείς σε θυμούς, εντάσεις και καβγάδες για ψύλλου πήδημα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας, δίνοντας σας από τη μια σπιρτάδα και αποφασιστικότητα και από την άλλη δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στη δουλειά αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει μια τάση να βιάζεστε από τη μια και από την άλλη το πρόγραμμα σας να είναι γεμάτο με χιλιάδες απαιτήσεις και μικρά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε, που όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας να μην έχετε ρεαλιστικά τον χρόνο να ανταποκριθείτε σε όλα.

Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μια πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει. Φυσικά με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό, οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, είτε ακόμη αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα αποκαλύπτει πιο ευαίσθητες πλευρές σας και ενδεχομένως ξύνει και κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα, αλλά δεν χρειάζεται να πιεστείτε. Από την άλλη ίσως έχετε μια ιδέα, μια έμπνευση ή ένα πλάνο στο μυαλό σας, αλλά τα οικονομικά ή κάποια άλλα δεδομένα που σας λείπουν να εμποδίζουν την υλοποίηση του προς το παρόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Παρασκευής μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας.

Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Καθώς σήμερα έχουμε τη χιαστί όψη του Ήλιου με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, καλό είναι να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι. Η τάση θα είναι να αντιδράτε βιαστικά και κάπως υπερβολικά σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε εστία έντασης σας προκαλεί ένα ξέσπασμα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ