Πρωτοχρονιά με catering από το NJV Athens Plaza: Ο chef Νίκος Γιαννόπουλος και τα υπέροχα μενού για να γιορτάσετε ξένοιαστα στο σπίτι σας

Επιλέξτε από το πλούσιο Μενού Catering του NJV Athens Plaza και απολαύστε με τους αγαπημένους σας, εξαιρετικά νόστιμες, εορταστικές συνταγές 

Το NJV Athens Plaza Hotel σας καλεί να απολαύσετε την ομορφότερη εποχή του χρόνου με αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Αν επιθυμείτε να φροντίσουμε γιά τα γευστικά εδέσματα στα τραπέζια που θα κάνετε στο σπίτι σας με τους αγαπημένους σας, είμαστε στην διάθεση σας με τo έμπειρο catering μας.

Το Catering του NJV Athens Plaza γιά εορταστικό φαγητό στο σπίτι σας

Με ιδιαίτερη χαρά, όπως και κάθε χρόνο, ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος και η έμπειρη ομάδα της Υπηρεσίας Catering του Ξενοδοχείου μας θα φροντίσουν τα εορταστικά εδέσματα του τραπεζιού σας για την Πρωτοχρονιά.

Επιλέξτε από το πλούσιο Μενού Catering του NJV Athens Plaza και απολαύστε με τους αγαπημένους σας, εξαιρετικά νόστιμες, εορταστικές συνταγές καθώς και τα υπέροχα γλυκά Χριστουγέννων – xmas logs & τούρτες – των Pastry Chefs Ευγένιου Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα του Madame Fraise.

Δείτε το πλούσιο Μενού Catering εδώ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Catering του NJV Athens Plaza για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Τ. 210 3352400 και μέσω email banquet@njvathensplaza.gr

Το NJV Athens Plaza Hotel στην Πλατεία Συντάγματος

Το πολυτελές ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, στην Πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, διαθέτει 162 δωμάτια και 18 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές.

Μετά από μια μεγάλη και γεμάτη ημέρα εξερεύνησης της ευρύτερης περιοχής, το εστιατόριο The Parliament θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη γαστριμαργική εμπειρία γεμάτη αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις. Όταν θελήσετε να συναντήσετε φίλους ή να απολαύσετε ποτά και cocktail με συνεργάτες, επισκεφθείτε το εκπληκτικό Explorer’s Bar Bistro, γευθείτε εξαιρετικής ποιότητας ποτά, διάσημα κρασιά και απολαύστε εκλεκτά finger foods.

To NJV Athens Plaza στοχεύει να ικανοποιεί πλήρως όλους τους φιλοξενούμενους του συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων είναι ευρύχωροι και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, ενώ ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός μας επιτρέπει να προσφέρουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις, συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα.

Στο NJV Athens Plaza μπορείτε να περιμένετε μόνο το καλύτερο. Επισκεφθείτε μας για να ζήσετε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ