Πόπη Τσαπανίδου: ''Δέχτηκα γιατί είμαι έτοιμη να περάσω στην άλλη πλευρά και να σας εξηγήσω το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ''

H ανακοίνωση του Open για το τέλος της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο! 

Τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε. Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

 

«Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα», συνέχισε και ευχαρίστησε το Νάσο Ηλιόπουλο, «που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα».

«Θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Πόπη Τσαπανίδου: Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τη νέα χρονιά

Η ανάρτησή της στο Instagram

Λίγο μετά την ανακοίνωση , η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram της και έγραψε: 

''Κάποιες αποφάσεις, είναι πιο δύσκολες από άλλες. Σου αλλάζουν τη ζωή, σε φέρνουν αντιμέτωπο με πτυχές του εαυτού σου που ξαφνιάζουν και σένα τον ίδιο, με τη δυναμικότητα που διεκδικούν να εμφανιστούν. Πήρα λοιπόν μια απόφαση και θέλω σήμερα να την μοιραστώ μαζί σας. 

Πριν λίγο καιρό, δέχτηκα μια πρόταση καθαρή, ξάστερη και συγκεκριμένη. Μια πρόταση απαιτητική που με τίμησε και με συγκίνησε.  Σύντομα θα με βλέπετε και θα με ακούτε να επικοινωνώ τις θέσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις και τις δράσεις του Σύριζα. 

Πριν το αποφασίσω, το συζήτησα με τις κόρες μου και λίγους δικούς μου ανθρώπους και βεβαιώθηκα τόσο για την επιλογή μου, όσο και για την υποστήριξή τους. 

Παραιτήθηκα – αιφνιδιαστικά ομολογώ- από ένα κανάλι που με εμπιστεύτηκε για την θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου. Άφησα την ζώνη ασφάλειας που είχα χτίσει, ενώ ήμουν στο καλύτερο της σημείο.  Και διαδέχομαι  τον Νάσο Ηλιόπουλο που θα κατέβει υποψήφιος  και του εύχομαι με όλη μου την ψυχή καλή τύχη. 

Μακριά από  το γνώριμο, το σίγουρο, το ασφαλές, την άξια ομάδα που με στήριζε, επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια άλλη -νέα- ομάδα ανθρώπων που έχουν όραμα. Προοδευτικό όραμα, στόχους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. 
 

 

Γιατί αυτό το βήμα;

Γιατί πιστεύω ότι οι εποχές που ζούμε χρειάζονται δουλειά και όχι μόνο κριτική. Και στην ηλικία που βρίσκομαι, είμαι πια έτοιμη να περάσω και στην άλλη πλευρά. Να δοκιμάσω, να κάνω ότι μπορώ, για να σας εξηγήσω το όραμα που έχει ο Σύριζα – Π.Σ. Το οποίο θα πρέπει να κριτικάρει πλέον κάποιος άλλος δημοσιογράφος στην θέση που αφήνω. 

Στην πραγματικότητα δηλαδή, πάλι τα νέα θα σας λέω. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε, αλλά θα σας εξηγώ τα νέα ενός πολιτικού κόμματος με του οποίου τις απόψεις ταυτίζομαι. Κι έχω και εγώ τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Θα χρειαστεί να μεταφράσω κάποια πράγματα, να πάρω τις απαντήσεις σε άλλα για να μπορέσω να σας τα μεταφέρω. Γιατί το σημαντικό δεν είναι μόνο να αλλάζουμε αλλά να καταλαβαίνουμε πως και τι αλλαζουμε''. 

Τέλος από το OPEN η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανακοίνωση του καναλιού

Το ΟΡΕΝ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

«Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της» αναφέρει το λιτό δελτίο Τύπου του σταθμού.

Πριν από 6 ημέρες ήταν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε η Πόπη Τσαπανίδου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ