Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ: ''Tα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την μαμά μου - Το πένθος κατά την διάρκεια των γιορτών είναι δύσκολο'' (φωτό)

Τα τρυφερά της λόγια... 

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την μητέρα της θα περάσει φέτος η Ιβάνκα Τραμπ.  Η Ιβάνα Τραμπ, πέθανε στις στις 14 Ιουλίου, σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά της. 

Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, απέκτησε τρία παιδιά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Η κόρη της, Ιβάνκα, αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση για την μαμά της, δείχνοντάς μας πόσο της λείπει! 

Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία με την μαμά της! Στην λεζάντα έγραψε: ''Αυτή είναι η πρώτη περίοδος διακοπών μετά το θάνατο της μητέρας μου. Είναι αλήθεια: η θλίψη κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορεί να είναι πιο δύσκολη από οποιαδήποτε άλλη εποχή του έτους.

Το να μάθουμε να γιορτάζουμε διαφορετικά είναι μια πρόκληση. Προσπαθώ να είμαι ευγενική, υπομονετική και συμπονετική με τον εαυτό μου και να τιμώ και να δίνω χώρο σε όλα τα συναισθήματα που βιώνω. Νέες αναμνήσεις δημιουργούνται, το γέλιο των παιδιών μου είναι άφθονο, η παρουσία της 96χρονης γιαγιάς μου στο τραπέζι μας φέρνει χαρά σε όλους μας, αλλά το κενό είναι αναμφισβήτητο.

 

 

Η απώλεια ενός γονέα είναι ένα από τα πολύ οδυνηρά περάσματα της ζωής, για το οποίο κανείς δεν είναι ποτέ πλήρως προετοιμασμένος. Χτυπά τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βγεις από το πώς σε εξαρθρώνει.

Σε όλους όσοι βίωσαν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου φέτος, η ελπίδα να σας στηρίζει, οι καλές αναμνήσεις να σας παρηγορούν, οι φίλοι και η οικογένεια να σας περιβάλλουν και η αγάπη να σας δίνει δύναμη''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ