Τα πρώτα Χριστούγεννα της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ - όμορφες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά τους (φωτό & βίντεο)

Έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της για το πως πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Στο ενημερωτικό δελτίο που μοιράστηκε στην ιστοσελίδα της η 53χρονη σταρ αποκάλυψε ότι «χουχούλιασαν στο σπίτι» με την ίδια να γράφει αστειευόμενη, ότι ήταν «ο διπλάσιος κόσμος και το τριπλάσιο χάος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasi? (@jlo_myangel)

Βλέπετε η οικογένειά της έχει πλέον μεγαλώσει,  αφού πέρασε την Παραμονή με το νέο της σύζυγο, τα 14χρονα δίδυμα παιδιά της Έμ και Μαξ - από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι - και τα τρία παιδιά του Μπεν Άφλεκ, την 15χρονη Βάιολετ, την 13χρονη Σεραφίνα και τον 10χρονο Σάμουελ - από τον γάμο με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @publicistlibrary

 

Η τραγουδίστρια και ηθποιός έγραψε μεταξύ άλλων ότι κάθε χρόνο επιλέγει ένα θέμα για τις γιορτές και φέτος ήταν ο συμβολισμός του κολιμπρί.

«Έγραψα ένα κομμάτι που ονομάζεται Hummingbird  για το νέο μου άλμπουμ, This is Me... Now. Για μένα, τo κολίμπρι είναι αγγελιοφόρος αγάπης. Αν και θεωρείται το πιο γρήγορο πουλί, βρίσκει πάντα χρόνο να κάνει μια στάση, να φάει κάτι γλυκό και να μυρίσει τα τριαντάφυλλα. Ταυτίζομαι μαζί του και όποτε το συναντώ, το αντιλαμβάνομαι ως σημάδι από τον Θεό ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε στο ενημερωτικό της δελτίο.

Ακόμα έγραψε μεταξύ άλλων ότι: «Έχουμε ανάμεικτες οικογένειες, διπλό κόσμο, διπλή διασκέδαση, διπλή αγάπη, διπλά τα δώρα και τριπλό το χάος. Ήθελα να έχω ένα δέντρο μες στο σπίτι που θα είχε τροχιλίδες, υπενθυμίζοντάς μας πως όλα γίνονται με αγάπη και με την αγάπη όλα είναι πάντα καλά».

Photo: Instagram/@jlo

Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε την βλέπουμε να φορά μια εντυπωσιακή τουαλέτα, ενώ σε άλλη φαίνεται στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Τζένιφερ Λόπεζ ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στους fans της και μέσα από το Instagram με την ίδια να ανεβάζει δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει με ένα υπέροχο Gucci φόρεμα και κόκκινα ψηλοτάκουνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ