Κέιτ Μίντλετον: Η ασυνήθιστη διατροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας - ελιές, πράσινοι χυμοί και σαλάτες με καρπούζι

Της αρέσουν και τα καυτερά φαγητά

Η Κέιτ Μίντλετον, μέσα στα χρόνια, έχει αποκαλύψει μερικές από τις διατροφικές της συνήθειες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μεγάλη θαυμάστρια της Mary Berry (Βρετανίδα chef, αρτοποιός και συγγραφέας βιβλιών μαγειρικής) και λατρεύει να φτιάχνει κέικ και σπιτικό ψωμί.

Ωστόσο  απολαμβάνει και κάποιες πιο «περιπετειώδεις» επιλογές. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές σύμφωνα με το hellomagazine.com:

Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Όσο ήταν έγκυος στον πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ της άρεσε να τρώσει χορτοφαγικό κάρυ μαγειρεμένο από ένα τοπικό στιατόριο, στο Upper Bucklebury του Berkshire.

Ανεξάρτητα από αυτό, η royal συνεχίζει να αγαπά τα πικάντικα φαγητά - ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ, από την άλλη δεν μπορεί να τα αντέξει τόσο.

Οι ελιές ως λιχουδιές

Αν και οι περισσότεροι τείνουμε να έχουμε αδυναμία στα γλυκά σνακς η Κέιτ ακολουθούσε πάντα μια υγιεινή διατροφή – ακόμα και όταν ήταν μικρή!

Το 2018, σε μια επίσκεψη που είχε κάνει στο Νοσοκομείο Great Ormond Street αποκάλυψε σε έναν τετράχρονο ασθενή ότι «έτρωγα πάρα πολλές ελιές όταν ήμουν μικρή».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πριγκίπισσα Σάρλοτ ακολουθεί τα βήματα της μαμά της, με την 40χρονη royal να λέει, 2019 ότι η 7χρονη λατρεύει επίσης να τσιμπολογάει ελιές.

Πράσινος χυμός

Ο πράσινος χυμός δεν είναι κάτι τόσο ασυνήθιστο, ωστόσο η Κέιτ δεν επιλέγει τους κλασικούς συνδυασμούς.

Σύμφωνα με τη Mail Online, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πίνει το πρώι χυμό με λάχανο, σπιρουλίνα (είδος φυκιών), matcha (φύλλα πράσινου τσαγιού), σπανάκι, μαρούλι ρωμάνα, κόλιανδρο (φύλλα κόλιανδρου) και βατόμουρα.  

Σαλάτα καρπούζι

Λέγεται ότι η Κέιτ λατρεύει τις σαλάτες με καρπούζι, οι οποίες είναι συνήθως έχουν μέσα αβοκάντο, κόκκινο κρεμμύδι, αγγούρι και τυρί φέτα – ο τέλειος συνδυασμός γλυκού και αλμυρού.

Παπάγια

Η πριγκίπισσα έχει αποκαλύψει ακόμα ότι της αρέσει να τρώει παπάγιες. Τον Ιανουάριο του 2020, μετά από μια επισκεψή της στο LEYF (London Early Years Foundation) Stockwell Gardens Nursery and Pre-school του Λονδίνου, η  διευθύντρια του σχολείου Michelle Samuels είχε αναφέρει στο Today.com: «Είπε σε ένα παιδί που ήταν απρόθυμο να δοκιμάσει ένα κομμάτι παπάγια, ότι εκείνης της αρέσει και το παιδί τελικό δοκίμασε λίγο».

Και είχε προσθέσει μεταξύ άλλων: «Ανέφερε σε τρία από τα παιδιά, ότι τα δικά της παιδιά απολαμβάνουν να τρώνε μήλα και δημητριακά το πρωί».

Πειραματισμός με το φαγητό

Ο πριγκίπισσα Κέιτ και ο Ουίλιαμ ποτέ δεν φοβήθηκαν να δοκιμάσουν νέα πιάτα.  Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στον Καναδά δοκίμασαν σασίμι αγριόπαπιας, γαρνιρισμένο με σάλτσα μουστάρδας Miso. 

Η Κέιτ είχε πει ότι ήταν «πραγματικά ασυνήθιστο. Δεν το έχω ξαναδεί. Είναι τόσο φρέσκο ​​από τη θάλασσα». Πάντως φάνηκε να της αρέσει και καθώς αγαπά πολύ και το σούσι δεν αποκλείεται να δοκίμασε αργότερα να το φτιάξει και στο σπίτι!

 

Τούρτα γενεθλίων από τα χεράκια της μαμάς

Η Κέιτ λατρεύει να να μαγειρεύει με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις και όταν είναι τα γενέθλιά τους η ίδια τους φτιάχνει πάντα τούρτα.

Η Κέιτ είχε πει στην Mary Berry: «Μου αρέσει να φτιάχνω τούρτες. Έχει γίνει παράδοση να μένω ξύπνια μέχρι τα μεσάνυχτα με γελοίες ποσότητες μείγματος κέικ και γλάσου. Αλλά το λατρεύω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ