Πρίγκιπας Φρειδερίκος - πριγκίπισσα Μαίρη: Γιορτές στην Αυστραλία με τα παιδιά τους - Το ολόσωμο μαγιό της 50χρονης royal (φωτό & βίντεο)

Βόλτες και βουτιές για τον διάδοχο και την οικογένειά του

Στην Αυστραλία πέρασαν τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας με την σύζυγό του, πριγκίπισσα Μαίρη και τα παιδιά τους.

Το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στη γενέτειρα της Μαίρης, για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια

Οι royals έστειλαν τις εύχες τους για τις γιορτές με μια φωτογραφία από το ταξίδι τους, η οποία και δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

«Καλά Χριστούγεννα από το "Down Under" - όπου γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στην Τασμανία. Εδώ δεν υπάρχουν ούτε χαμηλές θερμοκρασίες, ούτε μόνο δέντρα, αλλά καλοκαίρι και ζεστός καιρός. Η οικογένεια του διαδόχου» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Στο στιγμιότυπο ο 54χρονος μελλοντικός βασιλιάς, ποζάρει μαζί με την 50χρονη γυναίκα του και τα παιδιά τους: τον 17χρονο πρίγκιπα Κρίστιαν, την 15χρονη πριγκίπισσα Ισαβέλλα και τα 11χρονα δίδυμα, πρίγκιπα Βίνσεντ και πριγκίπισσα Ζοζεφίν.





Οι royals πέρασαν τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της πριγκίπισσας, στο σπίτι της στην Τασμανία, ενώ βρέθηκαν επίσης στο Σίδνεϊ. Το πρόγραμμα τα είχε όλα: Βόλτες, jogging, αλλά και βουτιές!

Μπορεί η Μαίρη να έχει «αγκαλιάσει», όσο καμία, τον ρόλο της ως μέλλοντική βασίλισσα της Δανίας, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της.

Η ίδια, όπως αναφέρει η Daily Mail, βρέθηκε με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα στο Palm Beach του Σίδνεϊ, όπου την είδαμε με ένα πράσινο, ολόσωμο μαγιό να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Ακόμα μαζί με τον πρίγκιπα Φρειδερίκο παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Tasmania JackJumpers και της New Zealand Breakers στο MyState Bank Arena του Χόμπαρτ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η οικογένεια πέρασε όμορφες, χαλαρές στιγμές κάτι που ίσως και να χρειαζόντουσαν μετά τα «δράματα». Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Φρειδερίκου, βασίλισσα Μαργαρίτα πρόσφατα αφαιρέσε τους πριγκιπικούς τίτλους, από τα παιδιά του δευτερότοκου γιου της, πρίγκιπα Ιωακείμ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πριγκίπισσα Μαίρη - Η διαφημίστρια από την Αυστραλία που θα γίνει βασίλισσα

Η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Δανίας γεννήθηκε στο Χόμπαρτ της Τασμανίας και είναι κόρη ενός καθηγητή μαθηματικών του Τζον Ντόναλντσον και της πρώτης συζύγου του Ενριέττας Χον.

Η γνωριμία της με τον διάδοχο της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκο, έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000 σε μια παμπ. Τα μέσα ενημέρωσης τόσο της Αυστραλίας όσο και της Ευρώπης έκαναν λόγο για μια ιστορία σαν παραμύθι αφού ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε μια «κοινή θνητή».

Η ίδια εργαζόταν ως διαφημίστρια και τα πρώτα χρόνια είχε σχέση από απόσταση με τον Φρειδερίκο, αφού εκείνη βρισκόταν ακόμα στην Αυστραλία και εκείνος στην Δανία. Μάλιστα ο μελλοντικός βασιλιάς της Δανίας της συστήθηκε με το μικρό του όνομα και έτσι εκείνη δεν γνώριζε από την αρχή ότι είναι γαλαζοαίματος.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2003, το δανικό δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ σκόπευε να δώσει τη συγκατάθεσή της για το γάμο κατά τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί στις 8 Οκτωβρίου 2003.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τελικά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ