Ο Mick Schumacher με την μητέρα του και την αδερφή του - λείπει όμως από το πλευρό τους ο θρύλος της Formula 1… (φωτό)

Η ανάρτηση για τα Χριστούγεννα και η φωτογραφία στο προφίλ του που συγκινεί

Μια φωτογραφία που συγκινεί δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram ο Mick Schumacher, ο οποίος και έστειλε τις εύχες του για τα Χριστούγεννα.

Στο στιμγιότυπο τον βλέπουμε τον νεαρό οδηγό της Formula 1, μαζί με την μητέρα του Corinna και την αδερφή του Gina-Maria μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. 

 

 

Ωστόσο λείπει ένα σημαντικό πρόσωπο, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του, τον πτά φορές πρωταθλητή της F1 Michael Schumacher

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος «πιλότος» τον Δεκέμβριο του 2013 είχε έναν πολύ σοβαρό ατύχημα, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, από το οποίο υπέστη εγκεφαλικά τραύματα.

 

 

Τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Το 2014 μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας στη Γενεύη, όπου ξεκίνησε να λαμβάνει 24ώρη φροντίδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την κατάσταση της υγείας του, κάτι που έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Ωστόσο η οικογένειά του είναι πάντα στο πλευρό του.

Ο Mick εκτός από την ανάρτηση άλλαξε και την φωτογραφία του προφίλ του βάζοντας μία στην οποία τον βλέπουμε μικρό, στην αγκαλιά του μπαμπά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ