«Cereal killer» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Το… «δολοφονικό» χριστουγεννιάτικο δώρο που είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ στον κουνιάδο της

Κατάφερε να τον εντυπωσιάσει

Ένα... ιδιαίτερο δώρο είχε κάνει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Μέγκαν Μαρκλ!

Πολύ πριν «αρσχίσουν τα όργανα» με το Megxit, την συνέντευξη στην Όπρα και το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» - η 41χρονη πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Σάσσεξ ήθελε να βρει κάτι αστείο και έξυπνο για να δωρίσει στον μελλοντικό, τότε κουνιάδο της.

 

 

Έτσι τα Χριστούγεννα του 2017 του έδωσε ένα κουτάλι που είχε χαραγμένες τις λέξεις «cereal killer» (δολοφόνος δημητριακών)!

Σύμφωνα με το nypost.com η αποκάλυψη έγινε στην βιογραφία «Finding Freedom» του 2020 -  που γράφτηκε από τους Omid Scobie και Carolyn Durand - και η οποία επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο, εν μέσω της αποξένωσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν με την βασιλική οικογένεια.

 

 

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2017, μόλις είχε ανακοινωθεί ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Μαρκλ και η τελευταία φέρεται να ήθελε να εντυπωσιάσει τον Ουίλιαμ.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν παράδοση να αγοράζουν, ο ένας στον άλλο, «ταπεινά» δώρα  - στις γιορτές - και η Μέγκαν αναζητούσε κάτι που θα αναδείκνυε την αίσθηση του χιούμορ της.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Μέγκαν ήταν να βρει το τέλειο μικροαντικείμενο, που θα διασκέδαζε τη νέα της οικογένεια. Τουλάχιστον  ένα από τα δώρα της ήταν τεράστια επιτυχία – ένα κουτάλι για τον Ουίλιαμ που είχε χαραγμένη την φράση "δολοφόνος δημητριακών"» γράφουν μεταξύ οι Scobie και Durand στο βιβλίο τους.

 

 

Ο πρωτότοκος γιος και διάδοχος του βασιλιά Καρόλου φέρεται να ενθουσιάστηκε από το αστείο αυτό δώρο της Μαρκλ. Εκείνα ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε η πρώην ηθοποιός μαζί με τους Βρετανούς royals και η ίδια φαίνεται πως έκανε καλή εντύπωση.

Ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν δεν προσκλήθηκαν στο Sandringham για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τον μονάρχη, την βασιλική σύζυγο Καμίλα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

 

Το ζεύγος, σχεδόν τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά τους καθήκοντα και την μετακόμιση τους στην Καλιφόρνια, μοιάζει να είναι πιο αποξενωμένο από ποτέ, από την οικογένεια, ενώ και οι σχέσεις του Χάρι με τον αδερφό του παραμένουν τεταμένες.

Πάντως πληροφορίες λένε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα τους καλέσει στην στέψη του, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2023.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ