Made in Greece ο Κυριάκος Τζαμπαζίδης - Ποιος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Lykos Talent (βίντεο)

Η Lykos ιδρύθηκε το 2019 στο Ντουμπάι από ειδικούς στον τομέα της φιλοξενίας

Ενώ εργαζόταν στον χώρο της διλοξενίας ο Κυριάκος Τζαμπαζίδης  ανακάλυψε ένα πρόβλημα με το υψηλό κύκλο εργασιών των εργαζομένων.

Για να το επιλύσει ανέπτυξε την all-in-one πλατφόρμα διαχείρισης ταλέντων επόμενης γενιάς, Lykos Talent.

Η Lykos ιδρύθηκε το 2019 στο Ντουμπάι από ειδικούς στον τομέα της φιλοξενίας. Με χαρακτηριστικά όπως η εποχική εργασία, η εξυπηρέτηση πελατών και η υψηλή εναλλαγή εργαζομένων, ο τομέας αυτός συνδυάζει και μεγεθύνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα όλοι οι διευθυντές προσλήψεων.

Η Lykos Talent προβλέπει τη μελλοντική απόδοση των υποψηφίων και βοηθά τους διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού να λαμβάνουν ακριβείς αποφάσεις πιο γρήγορα, συνδυάζοντας τη βελτιστοποίηση της ομάδας και την ευφυΐα ταλέντων με την τεχνολογία αξιολόγησης.

Ο Κυριάκος Τζαμπαζίδης έχει Πτυχίο Επιστημών (B.Sc.), από το τμήμα Διοίκησης Φιλοξενίας και Τουρισμού, του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής.

Photo: startup-greece.org

Μεταξύ άλλων υπήρξε Brand Ambassador U.A.E. του House of Metaxa, General Manager στην εταιρεία The Lighthouse, Ops Manager στην εταιρεία La Cantine du Faubourg - Restaurant & Lounge και Bar Manager στο La Serre Bistro & Boulangerie.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ