Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Nα είστε πιο προσεκτικοί τις βραδινές ώρες σε αντιπαραθέσεις, ένταση, αλλά και σε θέματα υγείας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη μετά από αρκετές ώρες κενής πορείας προχωρά στους Ιχθύς στις 9:34 το πρωί και κάνει τη διάθεση μας πιο κυκλοθυμική όσο περνά η μέρα. Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω βοηθά βέβαια να σημειώσουμε πρόοδο και να φέρουμε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις μας, δεν παύει όμως με μια Σελήνη στους Ιχθύς να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τη συνήθη ενέργεια και η προσοχή μας να διασπάται στη διάρκεια της μέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη είναι από τις μέρες που σας παρακινεί να μη φορτώσετε με υποχρεώσεις το πρόγραμμα σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και μέσα σε ένα πιο χαλαρό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Επιλέξτε πιο ήρεμες δραστηριότητες, ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο, βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας, να κοιμηθείτε νωρίτερα, να περπατήσετε λίγο αν το επιτρέπει ο καιρός, να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά και γενικώς να μη βιαστείτε για τίποτε και για κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν χορτάσατε εξόδους, συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις μέρες των Χριστουγέννων, η Τρίτη με τη Σελήνη στους Ιχθύς σας επιτρέπει να χαρείτε την παρέα όσων επιθυμείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη κι αν εργάζεστε σήμερα, ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με ένα φίλο, να βγείτε ή να τον καλέσετε σπίτι σας και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του κάνοντας ό,τι ευχαριστεί την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το πρωί που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς θα κάνει λίγο πιο έντονη τη μέρα από πλευράς ρυθμών και θα σας φέρει στο επίκεντρο. Αν εργάζεστε σήμερα θα κουραστείτε λίγο περισσότερο για να καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, καθώς η σκέψη σας θα πετάει από δω κι από κει. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να προκύπτουν υποχρεώσεις στο σπίτι ή και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανώς αποφύγατε μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά τώρα πρέπει να ανταποκριθείτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ