22χρονη πέθανε όταν έπιασε φωτιά το ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο - είχαν αφήσει αναμμένα τα φωτάκια για ώρες (βίντεο)

«Ήταν αυτή που φώναξε "φωτιά" και αυτό είναι το λυπηρό. Μας έσωσε τη ζωή» 

Τραγωδία στην Καλιφόρνια, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων, όταν έπιασε φωτιά το τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η 22χρονη Destiny Abdrazack γιόρτασε την παραμονή με την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της, στο σπίτι τους στα Βόρεια Χάιλαντς. 

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, λόγω βραχυκυκλώματος, το δέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες, ανέφερε το NBC KCRA3, σύμφωνα με το nypost.com.

Η Abdrazack άρχισε αμέσως να φωνάζει, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν όλοι στο σπίτι, το οποίο δεν είχε συναγερμό καπνού, όπως είπε ο πατέρας αρραβωνιαστικού της άτυχης κοπέλας, Ernest Isom.

«Ήταν αυτή που φώναξε "φωτιά" και αυτό είναι το λυπηρό. Μας έσωσε τη ζωή» ανέφερε ο κ. Isom, στο  KCRA3. Οι πυροσβέστες ανέσυραν την 22χρονη από το σαλόνι της φλεγόμενης οικίας, ωστόσο δυστυχώς  κατέληξε λίγο αργότερα  σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τα άλλα πέντε άτομα που βρισκόντουσαν στο σπίτι - ο κ. Isom η σύζυγός του, ο γιος τους και δύο ενήλικες - επέζησαν όλοι.

Ο Isom είπε ότι η οικογένεια έπεσε για ύπνο χωρίς να σβήσουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Δυστυχώς, ήθελαν να κρατήσουν τα φώτα αναμμένα μέχρι την τελευταία στιγμή και όλοι μας έτυχε να κοιμηθούμε» ανέφερε προσθέτοντας ότι όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και έιχαν μόλις λίγα λεπτά για να σωθούν από τις φλόγες.

Το σπίτι τους καταστράφηκε από την πυρκαγιά, ενώ πέθαναν επίσης και τα δύο σκυλιά της οικογένειας.

Οι γείτονες είπαν στον τοπικό σταθμό ειδήσεων ότι ξύπνησαν από έναν δυνατό ήχο και όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο είδαν φλόγες να βγαίνουν από το σπίτι. 

Η οικογένεια της 22χρονης την επόμενη ημέρα δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τα έξοδα του νοσοκομείου και της κηδείας της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ