Καλλονή αισθητικός βρήκε τραγικό θάνατο σε πάμπ στο Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων - Κατά λάθος θύμα πυροβολισμών

Μία 26χρονη, η Elle Edwards, ήταν ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων σε παμπ της Βρετανίας και πιο συγκεκριμένα του Λίβερπουλ...

Ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν για την δολοφονία μιας 26χρονης γυναίκας που πυροβολήθηκε σε μια παμπ του Merseyside την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η αισθητικός Elle Edwards πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι στο Lighthouse στο Wallasey Village.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη στο Tranmere ως ύποπτος για φόνο και απόπειρα δολοφονίας.
 

Μια 19χρονη γυναίκα από το Rock Ferry συνελήφθη ως ύποπτη για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία, προσθέτουν. Και οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση και θα ανακρίνονται από τους ντετέκτιβ.

 

Τέσσερα άλλα άτομα που βρίσκονταν στην παμπ τραυματίστηκαν επίσης - ένας από αυτούς, ένας 28χρονος άνδρας από το Beechwood στο Wirral, εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Λουλούδια και άλλα αφιερώματα έχουν τοποθετηθεί στον τόπο του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός σημειώματος με την υπογραφή "μαμά και μπαμπάς" που έγραφε: "Στην όμορφη Elle μου, είσαι το φως της ζωής μου, δεν θα φύγεις ποτέ". 

Μια πλακέτα σε σχήμα καρδιάς που έφερε ένα ροζ και πράσινο σχέδιο λουλουδιών έγραφε: "Ξεχωριστή κόρη, θα σε θυμόμαστε με αγάπη κάθε μέρα". 

Η αστυνομία του Merseyside πιστεύει ότι η κα Edwards, η οποία ήταν επίσης γνωστή ως Ellie, δεν ήταν ο στόχος της επίθεσης, αναφέρει το bbc

 

Η επιθεωρήτρια Sue Coombs χαρακτήρισε τον θάνατό της "εν ψυχρώ πυροβολισμό". "Η οικογένεια της Elle πρέπει ακόμη να συμβιβαστεί με την τραγική της απώλεια.

"Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να φέρουμε τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης".  

Οι συνάδελφοί της στο «Nova Studio» αρκέστηκαν σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου και ανέφεραν: «Ο Παράδεισος υποδέχθηκε τον πιο όμορφο άγγελο.

Είμαστε συγκλονισμένοι με τη δολοφονία της Elle και ο νους μας είναι μαζί με την οικογένειά της σε αυτήν την τόσο λυπηρή στιγμή», έγραψαν προσθέτοντας: «Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές γέλιου και χαράς που μας παρείχες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ