Σακίρα: Μακριά από τον άπιστο σύζυγο, αγκαλιά με τους γιους της στην έρημο για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Πικέ (φωτό)

«Στην έρημο αυτά τα Χριστούγεννα, ψάχνοντας για γαλήνη»

Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα για την Σακίρα η οποία πήγε στο Ντουμπάι, μαζί με τους δύο γιούς της.

Αυτές είναι οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Ζεράρ Πικέ για την 45χρονη Κολομβιανή σταρ, η οποία χώρισε πριν λίγο καιρό από τον άπιστο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους, του 7χρονου Σάσα και του 9χρονου Μίλαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

«Στην έρημο αυτά τα Χριστούγεννα, ψάχνοντας για γαλήνη» έγραψε σε σχετική ανάρτηση η Σακίρα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με το marca.com η τραγουδίστρια έφτασε στο  Ντουμπάι την περασμένη Τετάρτη και θα μείνει μέχρι  τις 30 Δεκεμβρίου, αφού συμφώνησαν με τον ποδοσφαιριστή να περάσουν τα αγόρια την Πρωτοχρονιά, μαζί με τον μπαμπά τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι το πρώην ζευγάρι είχε την τελευταία του διαμάχη σχετικά με το πότε ο Σάσα και ο Μίλαν, θα επανενωθούν με την μητέρα τους (μετά τις γιορτές), η οποία σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι, μαζί με τα παιδιά της. Σημειώνεται ότι η ίδια και ο Πικέ μέχρι πρότινος ζούσαν στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ