«Συνάντηση κορυφής» στην πίστα! Η Άννα Βίσση στο κέντρο που εμφανίζονται Βανδή & Μάστορας - Ξεσήκωσε το κοινό (φωτό & βίντεο)

Χορός και πολύ τραγούδι!

Μπορεί κάποτε οι φήμες να ήθελαν την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή, να είναι αντίζηλες, ωστόσο οι δύο διάσημες κυρίες έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο!

Η Βίσση, μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, τον CEO της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο και ορισμένους φίλους τους, διασκέδασαν ανήμερα των Χριστουγέννων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τις Μέλισσες.

Φυσικά η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας προσκάλεσαν την αγαπημένη καλλιτέχνη στη σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό με γνωστές τους επιτυχίες!

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε την Βίσση να δίνει μια σφιχτή αγκαλιά στην Βανδή, αλλά και στον Μάστορα, ενώ σε άλλες χαιρετάει τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος απόλαυσε για ακόμα βραδιά την σύντροφό του στο Έναστρον.

Η Άννα Βίσση επέλεξε για την έξοδο της ένα animal print παντελόνι, μαύρο τοπ και σακάκι του ίδιου χρώματος με αστραφτερές λεπτομέρειες.

Η Σοφία Καρβέλα, φορούσε ένα δαντελένιο, λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνο, ενώ την είδαμε να χορεύει και να τραγουδά μαζί με την διάσημη μαμά της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ