Άννα Φόνσου: Τα Χριστούγεννα που της έμειναν αξέχαστα - «Εγώ εκεί τρελάθηκα - συνήλθα στο νοσοκομείο» (βίντεο)

Όσα είπε η ηθοποιός στο «Στούντιο 4»

Καλεσμένη στο «Studio 4» βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η υποδέχτηκε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στο γιορτινό τραπέζι με ιστορίες από τα παλιά. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα Χριστούγεννα που της έχουν μείνει αξέχαστα.

«Στην Τήνο που μεγάλωσα οι Καθολικοί κάνουν αναπαράσταση ζωντανά, βάζουν ένα παιδάκι να κάνει τον Χριστό, τους Μάγους και τα λοιπά. Κι εμένα με έβαλαν να κάνω τον Χριστό.

Εγώ όμως δεν ήθελα, ήθελα να έχω πιο πολλή δράση, μίλαγα και ερχόταν η καλόγρια και μου έλεγε: μη μιλάς βρε Άννα, μιλάει το μωρό που μόλις γεννήθηκε; Και της έλεγα: αν κάνω το Πάσχα τον Χριστό που ανεβαίνει τον Γολγοθά, δεν θα ξαναμιλήσω. Κι έτσι έγινε» είπε η Άννα Φόνσου.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Ο πρώτος μου άντρας ήταν στη Νέα Υόρκη. Μου λέει θα έρθεις μόνη σου, γιατί αυτός δούλευε εκεί. Φτάνω με το αεροπλάνο και λένε: όσοι είστε πρώτη θέση θα έρθει να σας παραλάβει το ελικόπτερο. Εγώ εκεί τρελάθηκα. Μας παίρνει το ελικόπτερο και προσγειωνόμαστε στην ταράτσα της Pan American.

Εκεί μπαίνουμε σε ένα ασανσέρ, από κάτω με περίμενε ο άντρας μου. Και για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη γίνεται μπλακ-άουτ και σταματάει το ασανσέρ. Επανήλθε μετά από δευτερόλεπτα. Εγώ συνήλθα στο νοσοκομείο, γιατί λιποθύμησα. Βλέπει ο άντρας μου μία να την κουβαλάνε στο νοσοκομείο, είχε έρθει να με πάρει με τον Βασίλη Φωτόπουλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ