Πρίγκιπας Παύλος και Μαρί Σαντάλ με τα 5 παιδιά τους σε χριστουγεννιάτικη φωτό - Γιορτές με στυλ (φωτό)

Εντυπωσιακές μαμά και κόρη

Ο πρίγκιπας Παύλος η Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά, εύχονται Καλά Χριστούγεννα, με μια άκρως γιορτινή φωτογραφία.

Μαμά και κόρη επέλεξαν κομψά φορέματα, με την Μαρία-Ολυμπία να φορά ένα στράπλες, κόκκινο φόρεμα, που έφτανε έως τον αστράγαλο, συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα.

Η συγγραφέας και σχεδιάστρια από την άλλη ήταν ντυμένη με ένα όμορφο floral φουστάνι, σε πράσινους τόνους και χρυσά πέδιλα.

 

Όσο για τους άντρες της οικογένειας ο μεγάλος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμωνας φορούσαν βελούδινα, μπορντό σακάκια.

Ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και ο Αριστείδης-Σταύρος, από την άλλη ήταν ντυμένοι με μαύρα κοστούμια, λευκά πουκάμισα και παπιγιόν.

 

Η Μαρία - Ολυμπία δημοσίευσε επίσης στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με την Izzy Getty και την Talita Von Furstenberg.

Η 29χρονη Izzy, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, είναι μουσικός και γόνος της γνωστής οικογενείας. Μπαμπάς της είναι ο Christopher Getty και μητέρα της η Pia Miller (αδερφή της Μαρί Σαντάλ).  Υπενθυμίζεται ότι η Μαρί Σαντάλ έχει ακόμα μια αδερφή την Alexandra von Fürstenberg.

Η 23χρονη Talita είναι σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο. Γιαγιά της είναι η γνωστή designer Diane von Fürstenberg και παππούς της ο πρίγκιπας Egon von Fürstenberg.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ