Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Σελήνης με Ουρανό μας κάνει να ξυπνήσουμε λίγο απότομα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα;

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Δευτέρα ξεκινά με την ενέργεια του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό που μας κάνει να ξυπνήσουμε λίγο απότομα ή να έχουμε αλλαγή στα πλάνα μας, ενώ τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο έχουμε κάποιους περιορισμούς στα σχέδια μας ή κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες εκ πρώτης όψεως μπορεί να μας φαίνονται κουραστικές.

Βέβαια η όψη Σελήνης-Κρόνου μπορεί να παραπέμπει και στην ανάγκη να κάνουμε μια προετοιμασία για τη δουλειά της επόμενης ημέρας ή απλώς να μην έχουμε κέφια ενόψει του τέλους των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μια σχετικά πιο απαιτητική ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις, βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας ή με κάποιους συνεργάτες σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Φυσικά η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους, αλλά γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς, τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος, ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο ακόμη κι αν δεν εργάζεστε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε.

Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας, έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει. Από την άλλη, είναι πιθανόν τις απογευματινές ώρες να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που ίσως τις βαριέστε λίγο ή να πρέπει να προετοιμαστείτε για την υπόλοιπη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται η Δευτέρα, καθώς για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο θα διελαύνει στον 9ο οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια κι όχι μόνο. Ενδεχομένως κάποιοι να επιστρέφετε από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σας ή άλλοι να αποφασίζετε να φύγετε για την Πρωτοχρονιά για να αλλάξετε παραστάσεις και να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι.

Ακόμη μπορεί σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό, π.χ. στενούς φίλους ή συγγενείς για να ανταλλάξετε ευχές. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι. Άλλα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα είναι θέματα σπουδών, εκδόσεων ή ακόμη και νομικά ζητήματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ