Ελεονώρα Μελέτη: Τα τρυφερά χρόνια πολλά στον σύζυγό της και το βίντεο με την κορούλα τους - Ο Άγιος Βασίλης έφερε τα δώρα!

Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε ολά τα «ποτέ» «τώρα»

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε τα πιο γλυκά χρόνια πολλά στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, για τα γενέθλιά του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον επιχειρηματία να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του.

Δείτε και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Καθώς τα γενέθλιά του πέφτουν τα Χριστούγεννα, είχαν φροντίσει η τούρτα να είναι άκρως γιορτινή με έναν Άγιο Βασίλη να έχει κάνει «βουτιά» μέσα στην καμινάδα.

«Aυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε ολά τα «ποτέ» «τώρα» κ τα «αποκλείεται» «εννοείται!»
Χρόνια πολλά σε όλους κ χρόνια πολλά σε σένα!» έγραψε στο post της.

Πάντως όπως βλέπουμε σε ένα δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Μελέτη, ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το σπίτι τους και έδωσε τα δώρα στην κορούλα τους, την Αλεξάνδρα!

«Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος βασιλης ήρθε κ έφερε τα δωρα του!Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε…

Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία. Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή. Ίσως γι αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…

Καλά Χριστούγεννα! Με αγάπη κ λίγη παραπάνω μαγεία!» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ