Χριστούγεννα στον αέρα: Βίκυ Σταυροπούλου, Ρούλα Κορομηλά, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Οι γιορτινές εμφανίσεις (φωτό & βίντεο)

Στα κόκκινα οι κυρίες της κριτικής επιτροπής του J2US

Χριστούγεννα στον αέρα για αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης!

Την παραμονή το «Σπίτι με το MEGA», με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, υποδέχτηκε την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός φορούσε μια δημιουργία της Λένας Κατσινίδου και συγκεκριμένα ένα χρυσό φόρεμα με μαύρο βολάν από μέσα και ένα μεγάλο λουλούδι του ίδιου χρώματος στο πέτο της.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την διάσημη παρουσιάστρια, στο πλατό, ενώ συνόδεψε το post της με όμορφα λόγια για την Κορομηλά.

«Η Ρούλα μου, η Ρούλα της καρδιάς μας. Ένα πλάσμα φωτεινό και καθάριο, μια κυρία με Κ κεφαλαίο, ένας καταπληκτικός Άνθρωπος ( πάνω απ όλα). Πάντα πολύ μπορστά από την εποχή, τα show της έχουν μείνει στην ιστορία.

Στα πολλά χρόνια που την ξέρω, τη θυμάμαι σαν γυναίκα που ότι πέτυχε, το πέτυχε με σκληρή δουλειά, χωρίς ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα (πολύ μακριά από την Ρούλα όλα αυτά), γεμάτη αγάπη και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Χρόνια σου πολλά κορτσάρα μου και μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Άκρως γιορτινό ήταν και το χθεσινό «Just the 2 of us».  «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ζεστασιά σε όλες τις καρδιές. Είναι γεγονός, είμαστε εδώ ζωντανά Παραμονή Χριστουγέννων στον Alpha. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα: η βραδιά θα είναι γεμάτη θαύματα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του show.

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκαν στον ημιτελικό φορώντας εντυπωσιακά κόκκινα σύνολα.

«Καλά Χριστούγεννα!! Χρόνια πολλά παιδιά!! Λιγότερος πόνος,περισσότερη χαρά. Λιγότερη κακία,περισσότερη ενσυναισθηση! Λιγότερα δάκρυα,περισσότερα χαμόγελα! Να έχουμε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε!» έγραψε η Σταυροπούλου στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το J2US.

Ακόμα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τη κόρη της, την Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Καλές γιορτές και καλύτερες μέρες!!!» εύχθηκε στους followers της η ηθοποιός.

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε επίσης στο Instagram μια φωτογραφία της από το show γράφοντας στο post: «Καλά Χριστούγεννα! Υγεία και αγάπη για όλους!».

Όσο για τα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό του J2US αυτά είναι: Πάνος – Φωτεινή,  Λευτέρης – Λόλα, Ματίνα – Βασίλης και Ιλάειρα – Μαυρίκιος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ