Δέσποινα Βανδή: Οι κουραμπιέδες, η κολοκυθόσουπα και τα καυτά φιλιά στον Βασίλη Μπισμπίκη - «Ευτυχίαααα!» (φωτό & βίντεο)

Τα καλούδια που μαγείρεψε και τα φιλιά στον σύντροφό της

Η Δέσποινα Βανδή, πριν το J2US, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε κουραμπιέδες και κολοκυθόσουπα!

Η διάσημη τραγουδίστρια, που δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την μαγειρική, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στους θαυμαστές της τα καλούδια που ετοίμασε για την παραμονή των Χριστουγέννων και έστειλε τις ευχές της.

Στο κλιπ την βλέπουμε να φορά ένα λευκό τιραντάκι και κόκκινες, καρό πιτζάμες.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους, εγώ σήμερα που είχα λίγο χρόνο, λίγο πριν το Just, έφτιαξα εδώ τους κουραμπιέδες μου και την τέλεια κολοκυθόσουπα, και μετά το βράδυ… να είστε όλοι καλά, να περνάτε υπέροχα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε» την ακούμε να λέει.

Στην ανάρτησή της έγραψε «Καλά Χριστούγεννα!!! Ευτυχιαααα!».

Την παραμονή των Χριστουγένων ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του, μαζί με τις Μέλισσες.

Photos: NDP

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της τραγουδίστριας, η οποία με την σειρά της «λιώνει» από έρωτα για τον σύντροφό της, όπως μαρτυρούν και τα καυτά φιλιά που του έδωσε, από την σκηνή του «Έναστρον»!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ