Ρεβεγιόν Χριστουγέννων των διασήμων: Από τους Μπάιντεν και τους Μπέκαμ, στον Μικ Τζάγκερ & την Τζόαν Κόλινς (φωτό)

Στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτές

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα στέλνουν διάσημα πρόσωπα του εξωτερικού.

«Μόνο μερικές τελευταίες πινελιές! Ελπίζουμε εσείς και οι αγαπημένοι σας να περάσετε μια υπέροχη παραμονή Χριστουγέννων» γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Στην φωτογραφία τον βλέπουμε μαζί με Τζιλ Μπάιντεν. Ο ίδιος είναι πάνω σε μια μικρή σκάλα και φτιάχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ η σύζυγός του έχει μπροστά της μια κούτα με στολίδια.

Το προεδρικό ζεύγος γιορτάζει τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, που έχει «φορέσει» τα γιορτινά του, ενώ τίμησαν και το εβραϊκό Χάνουκα.

Συνεχίζουμε με την Τζόαν Κόλινς η οποία έστειλε με τις σειρά της, τις ευχές της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον.

«Ευχόμαστε σε οικογένειες, φίλους και θαυμαστές υπέροχα και ειρηνικά χριστούγεννα με αγάπη ?» διαβάζουμε στο post της.

Επόμενη η οικογένεια Μπέκαμ, με την Βικτώρια να δημοσιεύει στο Instagram δύο φωτογραφίες του Ντείβιντ με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Όλοι είναι ντυμένοι με λευκές σατέν πιτζάμες, ενώ ο Μπέκαμ φορά ένα πράσινο σκουφάκι Άγιου Βασίλη και ο Ρόμεο ένα κόκκινο.

«Ο μπαμπάς συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Μπέκαμ!? Σε αγαπάμε και μας λείπεις Μπρούκλιν» έγραψε στην ανάρτησή της η Βικτώρια, καθώς ο μεγάλος της γιος ζει πλέον στην Αμερική μαζί με την σύζυγό του Νικολά Πέλτζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

«Καλά Χριστούγεννα από εμένα και το μωρό μου xx» έγραψε από πλευράς του ο 23χρονος αναρτώντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία εκείνη και της καλής του.

Η Τζέσικα Μπέιλ από πλευράς της φόρεσε αυτάκια - δεντράκια και μαζί με τον σύζυγό της Τζάστιν Τίμπερλέϊκ ευχήθηκαν: «Καλή παραμονή Χριστουγέννων!».

Επόμενος ο Μικ Τζάγκερ. Ο frontman των Rolling Stones ποζάρει μαζί με τα δύο του σκυλιά μπορστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εύχεται με την σειρά του «Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

«Καλά Χριστούγεννα! Επιστρέφω στο Blighty με το κομψό μου κοστούμι @grlondonparis και ετοιμάζομαι να επιτεθώ στους Quality Streets» γράφει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με την Βρετανίδα ηθοποιό να δημοσιεύει μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε με ένα αποκλαυπτικό αστραφτερό, outfit.

Κλείνουμε με την Ρις Γουίδερσπουν που πέρασε την παραμονή μαζί με την μητέρα της, τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

«Χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένεια» έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ