Λαμπερές στο χριστουγεννιάτικο κονσέρτο: Στα κόκκινα η βασίλισσα Ματθίλδη - με royal blue τουαλέτα η πριγκίπισσα Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Η διάδοχος συνόδεψε τους γονείς της, μαζί με τα δύο από τα τρία αδέρφια της

Λαμπερή η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κονσέρτο, που πραγματοποιήθηκε στο βασιλικό παλάτι, στος Βρυξέλλες.

Η 21χρονη διάδοχος του θρόνου, επέστρεψε για τις γιορτές στην γενέτειρά της, αφού η ίδια σπουδάζει ιστορία και πολιτική στην Οξφόρδη.

Η νεαρή royal και τα δύο από τρία αδέρφια της συνόδεψαν τους γονείς τους βασιλιά Φίλιππο και βασίλισσα Ματθίλδη, ενώ από την βραδιά έλειπε ο μεγαλύτερος γιος του ζεύγους, ο 18χρονος πρίγκιπας Γαβριήλ.

Για την περίασταση η πριγκίπισσα Ελισάβετ επέλεξε μια αμάνικη, royal blue τουαλέτα Diane von Furstenberg. 

Η μικρή αδερφή της, η 14χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ εμφανίστηκε επίσης με μια δημιουργία της Βελγίδας σχεδιάστριας μόδας και συγκεκριμένα ένα μακρύ, floral φόρεμα.

Όσο για την μητέρα τους, η βασίλισσα Ματθίλδη, ήταν ντυμένη στα κόκκινα - ένα χρώμα που λατρεύει - με ένα midi φουστάνι που έφερε την υπογραφή του αγαπημένου brand, Natan Couture.

Ο βασιλιάς των Βέλγων και ο μικρότερος γιος του, ο 17χρονος πρίγκιπας  Εμμανουήλ φορούσαν σκούρα μπλε κοστούμια, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα ο αδερφός του μονάρχη, πρίγκιπας Λοράν και η σύζυγός του πριγκίπισσα Κλερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ