Βασιλιάς Κάρολος: «Χαστούκι» σε Χάρι & Μέγκαν - Κάλεσε όλη την οικογένεια να κάνουν μαζί Χριστούγεννα, αλλά όχι αυτούς

Ακόμα και ο πρίγκιπας Άντριου μπορεί να πάει στο δείπνο 

Άλλο ένα «χαστούκι» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, με τον βασιλιά Κάρολο να μην καλεί τον μικρό του γιο και την σύζυγό του να περάσουν μαζί του, τα Χριστούγεννα.

Στο εορταστικό δείπνο που θα παραθέσει ο Βρετανός μονάρχης στο Σάντρινγκχαμ - το πρώτο από τότε που ανέβηκε στον θρόνο - αναμένεται να βρεθούν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Καλεσμένοι, σύμφωνα με την Daily Mail είναι από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, μέχρι την πριγκίπισσα Άννα, τον κόμη και την κόμισσα του Γουέσεξ, τον Μαικ και την Ζάρα Τίνταλ, την πριγκίπισσα Βεατρίκη με την οικογένειά της, τον κόμη του του Σνόουντον και την αδελφή του Λαίδη Σάρα Τσάτο.

Ωστόσο μετά την σειρά-ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix, ο Κάρολος φαίνεται πως το καρτά ακόμα «μανιάτικο» στον γιο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trojan (@funspagetti)

Πάντως ο ίδιος στο μήνυμα που θα στείλει ανήμερα των Χριστουγέννων - παρά τις κατηγορίες του  Δούκα και της Δούκισσας του Sussex - αναμένεται να δώσει έμφαση στην «ανεκτικότητα και την οικογενειακή αρμονία», σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Sally Bedell Smith.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verdict (@verdict.ro)

Στο δείπνο δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Άντριου, ωστόσο μια πηγή είπε ότι είναι μάλλον απίθανο να τον δούμε μάζι με τους υπόλοιπους royals στην εκκλησία για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Αυτό έρχεται καθώς ο Κάρολος είπε, σύμφωνα με μία πηγή, στον αδερφό του ότι πλέον είναι «μόνος του», μετά το σκάνδαλο για τις σχέσεις του Άντριου με τον παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας έχει κατηγορηθεί από μία γυναίκα - θύμα του Επστάιν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Οι γιορτές θα είναι φέτος διαφορετικές και για την βασιλική σύζυγο Καμίλα, η οποία φυσικά θα βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της στο Σάντρινγκχαμ. Μαζί της θα είναι τουλάχιστον ένα παιδιά της με την οικογένειά τους, ενώ άγνωστο είναι αν θα παρευρεθεί ο πρώην σύζυγός της Τομ Πάρκερ Μπόουλς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ